• Kontrola pristopa

  »Odkar imamo Špico, nismo imeli s sistemom
  nobenih težav: je zanesljiv, učinkovit in
  odprt za integracije ter zmožen
  prilagajanja viziji Luke Koper.
  Vsa pohvala Špicinima ekipama razvoja in izvedbe.«

  Boris Kankaraš, vodja službe za splošno varovanje in varovanje morja

  Prenesite študijo primera

Kontrola pristopa

Zaščitite vaše prostore pred nepooblaščenimi vstopi in omogočite enostaven dostop tistim, ki ga potrebujejo. Time&Space kontrola pristopa omogoča celovit pristop k varovanju in nadzoru dostopa obiskovalcev in zaposlenih. Nadgradite jo lahko z logično kontrolo pristopa v domeno in do aplikacij. Združuje lastno programsko in strojno oprema ter uveljavljene in najnaprednejše identifikacijske tehnologije vodilnih svetovnih proizvajalcev.

Da bi optimalno izkoristili vse možnosti, ki jih ponuja, smo vam na voljo za svetovanje pri načrtovanju vaše rešitve in izbiri prave tehnologije.

 • Kontrola dostopa špica

  Kontrola dostopa Time&Space

  Celostna in učinkovita rešitev za registracijo delovnega časa in kontrolo pristopa.

  Prenos brošure
 • Opis sistema Time&Space

  Podroben opis sistema Time&Space

  Vsi, ki vas zanima podrobno delovanje sistema Time&Space, si lahko na spodnji povezavi prenesete brošuro Opis sistema.

  Prenos brošure
 • Visual Space Manager - VSM

  Fizična kontrola pristopa

  Sistem za kontrolo fizičnega dostopa je ključen del vsakega varnostnega sistema. Sodoben sistem za kontrolo pristopa temelji na informacijski tehnologiji in dveh naprednih identifikacijskih tehnologijah: biometriji in pametnih karticah.
  Dodeljevanje osebnih pristopnih pravic "kdo sme kam" spada v osnovni nivo sistema. Po potrebi pa lahko dodamo še specializirane višjenivojske funkcije, kot so:
   

  •     Pristopni urniki, s katerimi pristopne pravice dobijo še časovno dimenzijo.
  •     Nastavitev, zbiranje in nadzor alarmnih stanj oziroma signalov iz različnih priključenih tipal.
  •     Vizualni nadzor dogajanja na prostorski shemi z grafičnimi simboli.

  Prenos brošure
 • Modul Recepcija

  Recepcija

  Podjetja, ki za evidenco obiskovalcev uporabljajo papirne obrazce, se soočajo z vrsto izzivov. Receptor običajno ne ve, ali je obisk dogovorjen ali ne in se mora o tem prepričati s telefonskim klicem gostitelju ali voditi ločen papirni seznam. Prav tako mu ni znano, ali je obiskovalec morda »na črnem seznamu« in ni zaželen. Vsakič mora znova vpisovati podatke o obiskovalcih, kar je za redne obiskovalce časovno potratno. Če se po vstopu obiskovalec samostojno in neovirano giblje po prostorih, lahko pride do varnostnih incidentov. 

  Špica je skozi dolgoletno prakso spremljala tovrstne izzive uporabnikov in pripravila rešitev v obliki modula z imenom Recepcija. Ta omogoča celovito vodenje evidence obiskovalcev, določitev pristopnih pravic ter spremljanje gibanja obiskovalca v časovnem in prostorskem smislu.
  Prenos brošure
 • Biometrija Time&Space

  Biometrija

  Biometrija je v Sloveniji dovoljena le v primerih, ko je narava dela v podjetju ali instituciji takšna, da je potrebno izpolnjevanje posebnih zahtev za zagotavljanje varnosti in varnosti pri delu. Tako je za vsako uporabo biometrije nad zaposlenimi potrebno predhodno dovoljenje Urada informacijskega pooblaščenca (UIP).

  Za več informacij o uporabi Biometrije za kontrolo pristopa in registracijo delovnega časa prenesite našo brošuro.

  Prenos brošure
 • Video nadzor Milestone XProtect

  Video nadzor

  Sistem kontrole pristopa Time & Space ponuja dvosmerno integracijo z videonadzornim sistemom Milestone XProtect – kontrolo pristopa znotraj XProtect-a in video nadzor znotraj sistema Time & Space.

  Več o možnosti video nadzora v kombinaciji z rešitvijo Time & Space preberite v brošuri Milestone Integration System (v angleščini).

  Prenos brošure
 • Time&Space Version 10 logo

  Verzija 10.0

  Z verzijo 10.0 obrača Špica nov list v uspešnem razvoju rešitev za upravljanje z delovnim časom in kontrolo pristopa.

  Kaj verzija 10.0 prinaša, preberite v priloženem dokumentu.

  TIME&SPACE Verzija 10.0. novosti
 • kontrola pristopa

  Oprema

  Programsko opremo sistema Time&Space® odlikuje modularnost, celovitost, enostavnost uporabe ter povezljivost z drugimi sistemi.

  Pregled opreme
 • Storitve

  Pri implementaciji rešitev za korporativno varnost ponujamo tudi storitve, ki celovito izboljšujejo varnost in zagotavljajo visoko kakovost izvedbe projektov.

  Pregled storitev
 • Reference

  Na področju razvoja in implementacije rešitev za korporativno varnost imamo zavidljivo število referenc. Na tej strani vam nekatere podrobneje predstavljamo, za več informacij pa vam je na voljo skrbnik rešitve Miro Brejc.

  Pregled referenc

Kontaktna oseba

MIRO BREJC
041 379 696
miro.brejc@spica.com
Kontakt

Sodelujemo z: