Reference

Na področju razvoja in implementacije rešitev za korporativno varnost imamo zavidljivo število referenc. Na tej strani vam nekatere podrobneje predstavljamo, za več informacij pa vam je na voljo skrbnik rešitve Miro Brejc.

 • HIT hotela Perla in Park

  V hotelih družbe Hit v Novi Gorici so po zamenjavi starih ključavnic z novim in učinkovitim Vingcard sistemom sprostili problematične sobe in tako postali bolj rentabilni. Gostje so zadovoljni, saj je upravljanje s karticami enostavno, zanesljiv sistem zaklepanja pa jim daje občutek varnosti.

  Prenesite študijo primera
 • NOX hotel

  NOX hotel je gostom je poleg estetike in kakovostne storitve želel zagotoviti tudi vrhunski nivo varnosti in udobja. Obenem je v skladu z modernim konceptom stremel k energetsko učinkovitemu poslovanju. Preberite, kako je rešitev Špice in VingCard-a odgovorila na vse izzive.

  Prenesite študijo primera
 • Hotel Union

  V Hotelu Union so se že pred desetimi leti posvetili kakovostnemu reševanju sodobnih varnostnih zahtev. Vpeljali so VingCard 3000 sistem elektronskih ključavnic. Z njim odpirajo vrata 500 hotelskih sob, saj so z elektronskimi ključavnicami opremljene tudi sobe, ki jih uporablja hotelsko osebje.

  Prenesite študijo primera
 • Thermana

  V podjetju Thermana d.d. so z uvedbo brezžičnih kartičnih sistemov VingCard ter kontrole pristopa in evidence delovnega časa Time & Space izboljšali storitve za goste, izboljšali obvladovanje varnosti in poenostavili delovne postopke. 

  Prenesite študijo primera
 • Hotel Mons

  Sodobne tehnologije za nadzor pristopa v Hotelu Mons zagotavljajo visoko raven varnosti in zasebnosti ter nudijo kakovosten vir podatkov za upravljanje odnosov s strankami.

  Prenesite študijo primera
 • Sheraton Logo

  Sheraton Dubrovnik

  Povezava med sistemi prinaša varnejše in hitrejše procese tudi v hotelski industriji. V Sheratonu v Dubrovniku je hrvaška Špica implementirala RFID kontrolo dostopa v sobe, povezala njihov PMS, kontrolo dostopa ter sistem za upravljanje z energijo.

  Prenesite študijo primera Sheraton Dubrovnik
 • Square Nine Logo

  Square Nine Hotel

  Najprestižnejši hotel v Beogradu odlikuje vrhunski dizajn, zaradi česar je bila izbira opreme za kontrolo pristopa še toliko bolj zahtevna.

  Špicina paleta izdelkov za hotelsko kontrolo pristopa je široka, saj zajema od ASSA ABLOY Hospitality, visokokakovostnih izdelkov, ki ponujajo tudi oblikovalsko fleksibilnost (kot sta produkta Allure in Essence), do dizajnerskih kljuk Valli&Valli.

  Na kakšen način pa se je razvijala kontrola pristopa v tem znamenitem hotelu, preberite v študiji primera. 

  Prenos študije primera Square Nine

Kontaktna oseba

Miro Brejc
041 379 696
miro.brejc@spica.com
Kontakt

Sodelujemo z: