• Elektronske ključavnice dormakaba

  DormaKaba logo

  Inteligentne elektronske ključavnice dormakaba, ki so zasnovane posebej za hotelska okolja, izpolnjujejo najvišje varnostne standarde. Odlikujeta jih sodoben dizajn in kvaliteta, kar dokazuje tudi dejstvo, da je z modeloma ključavnic Ilco in Saflok opremljenih več kot 4.500.000 hotelskih sob po svetu. S tovrstnimi sistemi odklepanja vrat, so ključi in z njim povezani stroški oz. težave, kki jih predstavlja njihova izguba, izključeni.

  Zaradi enostavnosti namestitve je model dormakaba ključavnice Confidant RFID primeren za vgradnjo v nove stavbe in za zamenjavo obstoječih mehanskih ali starih elektronskih hotelskih ključavnic, poleg tega pa lepo dopolnjuje sodoben hotelski dekor. Zaradi zanesljivosti, ki jo zagotavlja komunikacija RFID ključavnic z uporabo varnih aplikacij za mobilni dostop s pomočjo pametnih naprav, rešujejo težave pri zagotavljanju avtoriziranega vstopa hotelskim gostom in zmanjšujejo potrebo po fizičnih karticah.

 • Confidant RFID

  Elektronska ključavnica Confidant RFID deluje preko tehnologije RFID, kar ji omogoča brezstično identifikacijo. Gostom nudi višji nivo udobja, saj morajo kartico ali telefon le prisloniti ob čitalec in že lahko vstopijo v sobo. RFID je trenutno najbolj razširjena tehnologija na področju elektronskih ključavnic, ki nudi visok varnostni standard, saj je kartice, za razliko od magnetnih, nemogoče kopirati.

  Z brezkontaktno tehnologijo RFID se izboljšajo izkušnje gostov, hkrati pa se podaljša življenjska doba ključavnice. Ena od najpomembnejših lastnosti je združljivost s sistemom dormakaba in njena sposobnost delovanja kot samostojna naprava.

 • Saflok Quantum Pixel

  Saflok Quantum Pixel je najnovejši dodatek k nagrajeni seriji elektronskih ključavnic Quantum RFID. Za Quantum Pixel je značilen enostaven način uporabe, varna in prilagodljiva rešitev, ki zagotavlja vizualno privlačno obliko in visoko zmogljivost.

 • Saflok RS

  Čitalec Saflok RS je naprava, ki omogoča kontrolo dostopa v celotnem hotelu; od hotelske sobe, dvigal, vhoda na parkirišče ali katerihkoli vrat, ki zahtevajo elektromagnetno zaklepanje. Zagotavlja moderno, minimalistično zasnovo, ki se ujema z vsemi notranjimi elementi, na voljo pa je v treh različnih modelih, ki jih izbirate glede na potrebe vašega objekta.

 • Saflok Quantum IV

  Saflok IV predstavlja nagrajeno edinstveno modularno obliko z RFID čitalcem. Prav tako omogoča verifikacijo s tehnologijo Mifare plus in lahko deluje tudi s programsko opremo za upravljanje pristopa dormakaba.

 • Saflok RT

  Elektronska ključavnica Saflok RT podpira RFID tehnologijo. Ta robustna ključavnica je enostavna za uporabo in deluje znotraj sistema za nadzor dostopa Saflok.

Miro Brejc
041 379 696
miro.brejc@spica.com
Kontakt

Sodelujemo z: