• Hotelski sistemi

  »Informacije o obiskovalcih kongresne dvorane so koristne le, če jih lahko sinhroniziramo s CRM sistemom. Špica je eno redkih podjetij, ki je lahko ponudilo takšno rešitev.«

  Gorazd Čad, MONS Ljubljana

Hotelski sistemi

Špica se, zaradi lastnega razvoja in podružnice na Hrvaškem, že mnogo let podrobno ukvarja s potrebami hotelirstva. Tako so nekateri naši produkti razviti posebej za ta sektor. Tak primer je modul za optimalno planiranje dela zaposlenih v hotelu, kjer so potrebe po kadrih glede na obremenitvena obdobja še posebej velik izziv.

Univerzalna kartica (multi-application card), ki temelji na RFID tehnologiji, sedaj odpira možnost integracije številnih rešitev. Poenoten sistem ustvarja uporabniku prijazno okolje, vodstvu pa omogoča boljši vpogled v organizacijo poslovanja, lažje usklajevanje nalog in hitrejše prilagoditve tekočim zahtevam. Špicine rešitve temeljijo prav na takšnih karticah, zato pomenijo velik korak naprej k povezovanju ločenih segmentov v celoto.

 • Elektronske ključavnice

    

  Pregled elektronskih klučavnic
 • Sefi Elsafe

  Sefi Elsafe združujejo moderno obliko, napredno tehnologijo in najvišjo stopnjo varnosti. Nekatere odlikuje tudi varnostni certifikat UL 1037, najvišji standard pri fizični varnosti.

  Pregled sefov
 • Napredne rešitve za hotele

  Špicin portfelj sicer zajema produkte, rešitve in storitve za različne velikosti in potrebe hotelov: od posameznih elektronskih ključavnic do vseobsegajočih projektov, ki hotel podprejo tako s sistemi za energetsko učinkovitost, evidenco delovnega časa, kontrolo pristopa in z ERP integriran popis osnovnih sredstev.

  V ponudbi imamo tudi najnovejšo pridobitev, s katero se izognemo provizijam booking posrednikov in zagotovimo večjo lojalnost gostov - odpiranje hotelskih sob s pametnim telefonom preko Bluetooth tehnologije:

  Kontaktirajte nas
 • Storitve

  Hišna ekipa iz oddelka za implementacijo in podporo je podkrepljena s 25 let izkušenj in več kot 300 uspešnimi projekti v Sloveniji.

  Naše delo zajema pregled trenutnega poslovanja hotela, njihovih najbolj perečih izzivov in svetovanje kaj bi bilo znotraj predpisanega budgeta najbolj smiselno izboljšati ter na kakšen način.

  Po potrditvi projekta pridejo na objekt naše ekipe, ki so za delo v hotelskem okolju izurjene, tako so dela za goste kar se da neopazna in glede na hrupnost opravila razporejena ustrezno in po željah hotela.

  Pregled storitev
 • Reference

  Skozi sodelovanje z našimi strankami smo pridobili zavidljivo število referenc v hotelski panogi. Spodaj jih nekaj podrobno opisujemo, za celotno referenčno listo in več informacij pa se obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali.

   
  Pregled referenc

Kontaktna oseba

Miro Brejc
041 379 696
miro.brejc@spica.com
Kontakt

Sodelujemo z: