Ne spreglejte  •  30.3.2023, med 11:00 - 11:45 organiziramo ekskluzivni webinar "Zaposleni v središču krožnega gospodarstva". Spregovorili bomo o investicijskih sredstvih in idejah za potencialne projekte. Prijavite se  
Choose languageLanguage
pregled integracij s Špicino evidenco delovnega časa

Povežite svoj sistem v učinkovito celoto za vodenje kadrovskih procesov.

Rezervirajte si čas za pogovor z našim svetovalcem in spoznajte, kako se lahko povežemo na vaš sistem.

SAP

Certificirana SAP integracija vse dogodke vezane na delovni čas samodejno prenese v SAP, kjer se uporabijo pri obračunu plač.

SAP Success factors

Matične podatke, stanje dopusta, organizacijsko strukturo, delovna in stroškovna mesta ter omejitve preko API povezave prenesite v svoj centralni HR sistem. 

Pantheon

Prisotnosti, odsotnosti, nadure in druge dodatke preko uradnega API vtičnika enostavno uvozite v Pantheon.

Vasco

Prisotnosti, odsotnosti, nadure in druge dodatke iz sistema za registracijo delovnega časa preko API povezave ali Excel tabele uvozite v Vasco kadrovski podsistem za obračun plač.

Unija

Prisotnosti, odsotnosti, nadure in druge dodatke iz sistema za registracijo delovnega časa izvozite kot Excel datoteko in uvozite v program za pripravo plač.

Agitavit

Uporabniki in HR podatki se samodejno uskladijo med sistemom za upravljanje s kadri in sistemom za registracijo delovnega časa. Tako ste rešeni dvojnega dela in napak.

Agilcon

Odmero o dopustu, plan dela, bolniške odsotnosti in ostale dogodke vezane na delovni čas preko API povezave uvozite v priljubljeno HR aplikacijo Gecko. (Tudi nisem sure, kaj točno se prenaša, ampak verjetno bo good enough)

Cadis

Prisotnosti, odsotnosti, nadure in druge dodatke iz sistema za registracijo delovnega časa izvozite kot CSV datoteko in uvozite v Cadis za pripravo plač. 

OpPIS

Prisotnosti, odsotnosti, nadure in druge dodatke iz sistema za registracijo delovnega časa izvozite kot Excel datoteko in uvozite v program za pripravo plač. 

Libusoft

Prisotnosti, odsotnosti, nadure in druge dodatke iz sistema za registracijo delovnega časa izvozite kot Excel datoteko in jo uvozite v sistem za pripravo plač. 

Grad

Prisotnosti, odsotnosti, nadure in druge dodatke iz sistema za registracijo delovnega časa izvozite kot CSV datoteko in uvozite v Grad za pripravo plač. 

E-računi

Prisotnosti, odsotnosti, nadure in druge dodatke preko Excel tabele uvozite v modul za obračun plač.