Choose languageLanguage
pregled integracij s Špicino evidenco delovnega časa

Povežite svoj sistem v učinkovito celoto za vodenje kadrovskih procesov.

Rezervirajte si čas za pogovor z našim svetovalcem in spoznajte, kako se lahko povežemo na vaš sistem.

SAP

Certificirana SAP integracija vse dogodke vezane na delovni čas samodejno prenese v SAP, kjer se uporabijo pri obračunu plač.

SAP Success factors

Matične podatke, stanje dopusta, organizacijsko strukturo, delovna in stroškovna mesta ter omejitve preko API povezave prenesite v svoj centralni HR sistem. 

Pantheon

Prisotnosti, odsotnosti, nadure in druge dodatke preko uradnega API vtičnika enostavno uvozite v Pantheon.

Vasco

Prisotnosti, odsotnosti, nadure in druge dodatke iz sistema za registracijo delovnega časa preko API povezave ali Excel tabele uvozite v Vasco kadrovski podsistem za obračun plač.

Unija

Prisotnosti, odsotnosti, nadure in druge dodatke iz sistema za registracijo delovnega časa izvozite kot Excel datoteko in uvozite v program za pripravo plač.

Agitavit

Uporabniki in HR podatki se samodejno uskladijo med sistemom za upravljanje s kadri in sistemom za registracijo delovnega časa. Tako ste rešeni dvojnega dela in napak.

Agilcon

Odmero o dopustu, plan dela, bolniške odsotnosti in ostale dogodke vezane na delovni čas preko API povezave uvozite v priljubljeno HR aplikacijo Gecko.

Cadis

Prisotnosti, odsotnosti, nadure in druge dodatke iz sistema za registracijo delovnega časa izvozite kot CSV datoteko in uvozite v Cadis za pripravo plač. 

OpPIS

Prisotnosti, odsotnosti, nadure in druge dodatke iz sistema za registracijo delovnega časa izvozite kot Excel datoteko in uvozite v program za pripravo plač. 

Libusoft

Prisotnosti, odsotnosti, nadure in druge dodatke iz sistema za registracijo delovnega časa izvozite kot Excel datoteko in jo uvozite v sistem za pripravo plač. 

Grad

Prisotnosti, odsotnosti, nadure in druge dodatke iz sistema za registracijo delovnega časa izvozite kot CSV datoteko in uvozite v Grad za pripravo plač. 

E-računi

Prisotnosti, odsotnosti, nadure in druge dodatke preko Excel tabele uvozite v modul za obračun plač.