Choose languageLanguage

Najbolj razširjen sistem za popis osnovnih sredstev v Sloveniji

Za natančen in hiter popis osnovnih sredstev brez napak
OPIS REŠITVE

Za natančen in hiter popis osnovnih sredstev brez napak

Frontman FIND zagotavlja hiter in natančen elektronski popis osnovnih sredstev po nahajališčih, stroškovnih mestih, zadolženih osebah in serijskih številkah. Osnovna sredstva in nahajališča označite z nalepkami s črtnimi kodami, ki jih pri popisovanju enostavno odčitavate. Vaša inventura bo tako bistveno hitrejša in preglednejša.

  • Hkratno delo več popisovalcev
  • Povezava z večino računovodskih programov
  • Možnost fotografiranja osnovnih sredstev
  • Natančna zgodovina popisa
  • Napreden poročilni sistem in statistika

Zakaj je Frontman FIND prava izbira?

1
Najbolj razširjen sistem za popis osnovnih sredstev v Sloveniji
500 +
uspešno opravljenih namestitev
30 +
let izkušenj
10 +
strokovnjakov v razvoju

Popis osnovnih sredstev za računovodje, informatike in vodstvo

Kaj računovodje zanima pred in med inventuro osnovnih sredstev?
Za računovodje
Vloga oddelka IT pri popisu osnovnih sredstev
Za informatike
Kaj mora vodstvo podjetja vedeti o popisu osnovnih sredstev?
za vodstvo
RFID ALI ČRTNA KODA

Kateri način popisa osnovnih sredstev je najhitrejši?

V želji po čim hitrejšem zaključku inventure pogosto prihaja do napak. Analitiki ocenjujejo, da je vsaj 30 % osnovnih sredstev napačno popisanih. Zato je pomembno, da zmanjšamo možnost napake in pohitrimo popis osnovnih sredstev.

Študije primerov

Kaj pravijo naše stranke?

Uspešno zaključeni projekti in zadovoljne stranke dokazujejo, da so naše rešitve usmerjene v izpolnjevanje vaših zahtev po vedno boljšem poslovanju.

»Popis s terminali poteka hitreje – imamo dva terminala, eden je v rabi, drugi se polni, ekipe popisne komisije se lahko nemoteno menjajo, naslednje jutro pa imamo že vse podatke.« Bojan Mlakar, namestnik predsednika popisne komisije.

Uprava občine Kamnik upravlja s približno 200 nahajališči ter 4.500 osnovnimi sredstvi, ki se nahajajo na različnih deloviščih. Veliko število lokacij in osnovnih sredstev predstavlja izziv predvsem z vidika usklajevanja popisnih komisij ter zbiranja podatkov na enem mestu. Z rešitvijo Frontman Find so optimizirali celoten popisni proces.

Zaradi zamudnosti inventure in potrebe po točnih inventurnih rezultatih (več kot 10.000 osnovnih sredstev) so se v Elektru Ljubljana odločili, da inventuro osnovnih sredstev ustrezno informacijsko podprejo in uvedejo črtno kodo.

Elektro Ljubljana opravlja poslovanje na številnih geografsko razpršenih lokacijah, kjer ima več kot 10.000 svojih osnovnih sredstev. Zaradi velike količine je obvladovanje osnovnih sredstev zelo zahtevno, njegova učinkovitost pa v veliki meri odvisna od tehnološke podpore.

Po uvedbi rešitve Frontman FIND se je hitrost popisa osnovnih sredstev povečala za 10-krat. Informacijska podpora popisu osnovnih sredstev Leku zagotavlja visoko storilnost popisovalcev in kakovostnejše upravljanje osnovnih sredstev. 

Obvladovanje materialnih sredstev je v tako velikem podjetju, kot je Lek, izredno zahtevno, njegova učinkovitost pa je v veliki meri odvisna od tehnološke podpore ter organizacije popisovalcev pri letnih inventurah. Od leta 2002 Lek prek celotnega podjetja in hčerinskih družb za popis osnovnih sredstev uporablja Špicino rešitev. 

Oprema

Oprema za popis osnovih sredstev

Izboljšajte učinkovitost popisa z naprednimi čitalci, tehnološko dovršeni tiskalniki ter cenovno ugodnim potrošnim materialom.

Prenosni terminali

Prenosni terminali

Napredni prenosni terminali omogočajo učinkovitejši popis, saj jih lahko namestite na različne lokacije. Omogočajo branje črtne kode ali RFID značk.

Kupite v spletni trgovini
Čitalci črtne kode

Čitalci črtne kode

Različni tipi čitalcev črtne kode omogočajo hitrejši popis, saj se z njimi lahko enostavno premikate med osnovnimi sredstvi.

Kupite v spletni trgovini
Tiskalniki nalepk

Tiskalniki nalepk

Omogočamo nakup ali najem vrhunskih termičnih tiskalnikov nalepk vodilnih svetovnih proizvajalcev. Zagotavljamo servis, podporo in dobavo potrošnega materiala.

Kupite v spletni trgovini
Potrošni material

Potrošni material

Omogočamo nakup nalepk in ribonov za vse vrste tiskalnikov in čitalcev v naši ponudbi. 

Kupite v spletni trgovini
Uporaba rešitve za popis osnovnih sredstev frontman find

Najpogostejša vprašanja

Brezplačen pogovor o digitalnem popisu osnovnih sredstev

Rezervirajte si čas z našim svetovalcem, ki vam bo podal uporaben nasvet, kako se lotiti popisa osnovnih sredstev, koliko vas bo stalo in kaj vse potrebujete za nemoteno izvedbo. 

  • Predstavitev rešitve FIND v živo
  • Brezplačni nasveti ukrojeni po vaših potrebah
  • Pogovor o načinu izvedbe popisa osnovnih sredstev