Frontman Visicom SFA

 • Q: Napaka pri sinhronizaciji.

  A: Ob napaki poglejte, če imate na tablici vklopljen podatkovni prenos ter če imate signal. Če sta ta dva pogoja izpolnjena je priporočljivo, da se uporabnik odjavi iz aplikacije, tablico ponovno zažene ter se ponovno prijavi v aplikacijo. 

 • Q: Ali lahko sinhronizacijo izvedem tudi preko brezžičnega omrežja (Wi-fi)?

  A: Sinhronizacija preko brezžičnega omrežja je v večini primerov mogoča, obstajajo pa tudi podjetja pri katerih je tovrstna sinhronizacija onemogočena zato svetujemo, da se o tem posvetujete z svojim podjetjem.  

 • Q: Kakšna je razlika med inicialno ter normalno sinhronizacijo?

   A: Normalna in inicialna sinhronizacija se razlikujeta po tem, da pri normalni sinhronizaciji tablica pošlje vse podatke, ki so se zbrali od prejšnje sinhronizacije na strežnik ter dobi nove podatke iz strežnika, ki pri prejšnji sinhronizaciji še niso bili kreirani.
  Inicialna sinhronizacija pa ne pošlje nobenih podatkov iz tablice na strežnik, ampak zajame vse podatke iz strežnika ter prepiše celotno zbirko podatkov na tablici in s tem se izgubijo vsi podatki, ki so bili pridobljeni od prejšnje normalne sinhronizacije.

 • Q: Tablica je zelo neodzivna.

  A: Potreben je ponovni zagon tablice saj se s tem sprosti pomnilnik tablice.

 • Q: Na tablici mi ne deluje elektronska pošta.

  A: Elektronska pošta ni v sklopu Frontman sistema, zato morate to vprašanje nasloviti na vaše podjetje. 

 • Q: Kakšna je razlika med polnenjem tablice preko avtopolnilca in hišnim polnilcem?

  A: Standardni napajalniki tablic imajo 5V izhodne napetosti tako da je razlika med polnilci v Amperski moči napajalnika. Standardni hišni polnilci imajo 2.1 A, avtopolnilci pa večinoma 0.5A – 1A zato je doba polnenja pri avto polnilcih občutno daljša. 

 • Q: Kako polnimo tablice, da bo življenjska doba baterija čim daljša?

  A: Vse sodobne tablice so opremljene z Li-Ion baterijami. Tovrstne baterije nimajo spominskega efekta, kar pomeni da ni potrebno skrbeti za pravilne cikle polnjenja in praznjenja, je pa priporočljivo polnenje preden je njena napetost kritično nizka. Vsi proizvajalci pa opozarjajo tudi da polnenje pri zelo nizkih in zelo visokih temperaturah zmanjšuje življenjsko dobo bateriji.