Dokumentacija

 • Garancijska izjava

  Špica International, d.o.o. garantira, da bo v garancijskem roku vsako ugotovljeno tovarniško napako, hibo ali okvaro izdekla, ki izhaja iz napake na vgrajenem materialu ali izdelavi, opravila na sedežu pooblaščenega servisa, v zakonsko predpisanem roku, na lastne stroške. Granacijsko obdobje bo podaljšano za čas popravila, če bo ta presegal 10 dni. 

  Prenos garancijske izjave
 • Cenik storitev

  Pred naročilom vam priporočamo, da se seznanite s cenami storitev, ki jih ponujamo.

  V primeru nejasnosti ali dodatnih vprašanj smo vam na voljo.

  Prenos cenika storitev
 • Obrazec za eRačune

  Številne prednosti eRačunov, kot so enostavno, pregledno in okolju prijazno poslovanje ter nižji stroški izdaje in dostave, so prepričale tudi nas. Zato je Špica vzpostavila sistem za izdajo in izmenjavo elektronskih računov - eRačunov.

  eRačune vam lahko posredujemo na vaš eNabiralnik, odprt pri enem izmed ponudnikov elektronskih poti, v vašo spletno banko ali na željeni elektronski naslov.

  Za formalen prejem e-računov lahko uporabljate eNabiralnik na naslovu: https://www.bizbox.eu, kjer lahko opravite tudi registracijo oziroma aktivacijo. Aktivacija BizBoxovega eNabiralnika vam omogoča brezplačen prejem naših eRačunov kot tudi prejem eRačunov ostalih vaših dobaviteljev.

  Posredovanje v spletno banko je možno samo, če je vaša banka vključena v medbančno izmenjavo eRačunov.

  Ob vzpostavitvi elektronske izdaje in izmenjave računov smo prenovili tudi sistem za prejem naročil, zato vas obveščamo, da nam lahko vaša naročila posredujete na elektronski naslov narocila@spica.com.

  Za prejem eRačunov, prenesite Obrazec za prejem eRačunov, ga izpolnite in nam ga posredujte na elektronski naslov eracuni@spica.com.  

  Prenos obrazca za prejem eRačunov