Trgovina z vrhunsko nakupno izkušnjo

Kupec je kralj! V digitalnih časih kupec pričakuje informacije, ki mu ustvarjajo vrhunsko nakupno izkušnjo ne glede na čas in prostor. Po drugi strani pa morajo imeti vaši zaposleni možnost hitro in enostavno opraviti svoje naloge.

Za vas zbiramo in pripravljamo najbolj relevantne in zanimive vsebine s področja trgovine. Vabimo vas k branju vsebine ter spremljanju našega bloga.

 • Spica Retail blog

  Blog na temo trgovine

   Ostanite na tekočem! Sledite trendom na retail področju na Špicinem blogu. 

  Špica Retail blog
 • Prihodnost je v nakupni izkušnji

  Sodobni kupci želijo možnost nakupne izkušnje kadarkoli in preko večih kanalov  - v trgovini, na telefonu, preko prenosnega računalnika, tablice ali pametne ure.

  Zagotovite si njihovo pozornost in jim ponudite nakupovalno izkušnjo, ki bo presegla pričakovanja.

  Prenesite dokument
 • Popis osnovnih sredstev

  Upravljanje osnovnih sredstev

  Podjetja in ostale družbe se vse bolj zavedajo, da so osnovna sredstva kapital, s slednjim pa je potrebno dobro upravljati. Kako učinkovito upravljati z lastnino podjetja, ki je razpršena po različnih lokacijah?

  Preberite več
 • Pogled v vsakdan prodajnih deležnikov

  Za še večje udobje med nakupovanjem, je Zebra razvila čitalec črtnih kod za mobilne terminale Android. Ti izboljšajo uporabniško izkušnjo ne le kupcem, temveč tudi prodajalcem in skladiščnem osebju. Njihova uporaba je predstavljena v obliki delovnega dne vsakega izmed deležnikov.

  Dokument je v angleškem jeziku.

  Prenesite dokument

Kontakt

ANDREJ PLANINA
041 665 102
andrej.planina@spica.com
Kontakt

Zaupajo nam: