Reference

Skozi sodelovanje z našimi strankami smo pridobili zavidljivo število referenc med trgovinskimi podjetji. Sodelujemo tako z lokalnimi, regionalnimi kot tudi z mednarodnimi podjetji. Spodaj jih nekaj podrobno opisujemo, za celotno referenčno listo in več informacij pa se obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali.  

 • Mercator

  Mercator za potrebe interaktivnega dela uvedel prenosne terminale in brezžična omrežja tako v svoje maloprodajne enote kot tudi v distribucijske centre, bodisi za potrebe inventure, prevzem blaga v maloprodaji in nadzore blaga na policah, ali pa za sprejem blaga, komisioniranje ter nadzor zalog in rokov v skladiščih. 

  Prenesite študijo primera
 • Petrol

  Petrol si je z uporabo Symbolovih dlančnikov zagotovil zmogljivo osnovo, ki bo podjetju v veliko pomoč pri uvajanju novih storitev in uresničevanju njegove vizije glede oblikovanja celovite interaktivne podpore poslovnim postopkom.

  Prenesite študijo primera
 • Emmezeta

   V hrvaški trgovski verigi Emmezeta so se soočali s kompleksnostjo usklajevanja načrta delovnika 160 urnikov za prek 800 zaposlenih in zakonskih zahtev o delovnem času. Kako je Time&Space odgovoril na ta izziv?

  Prenesite študijo primera
 • Merkur

  Merkurjevo skladišče je lahko vzor ostalim veleprodajnim skladiščem v Sloveniji - tako po svoji učinkovitosti kot po tehtni uporabi tehnologije črtne kode. Že kar nekaj vodij skladišč ali zadolženih za organizacijo v raznih slovenskih podjetjih si je ogledalo delovanje Merkurjevega skladišča in vsi so si enotni, da funkcionira izredno učinkovito.

  Prenesite študijo primera

Kontakt

ANDREJ PLANINA
041 665 102
andrej.planina@spica.com
Kontakt

Zaupajo nam: