Oprema za trgovino

Oprema, ki se uporablja v maloprodaji in v zalednih skladiščih, mora biti prilagojena učinkovitemu delu med policami in ne sme ovirati procesa dela. Hkrati pa je izjemno pomembno zadovoljiti potrebe kupca, ki potrebuje našo pomoč. Posebno pozornost posvečamo varnostnemu aspektu in priročni uporabi. Zagotavljamo celovito opremo za celotno oskrbno verigo: mobilne terminale, skenerje in tiskalnike črtnih kod, RFID opremo, sisteme za planiranje in spremljanje delovnega časa ter kontrole pristopa.

 • mobilni terminali

  Mobilni terminali

  Prenosna oprema največjega svetovnega proizvajalca Motorola/Zebra, primerna za različna okolja. Njihovi Symbol mobilni terminali imajo pogosto vgrajeno WIFI ali GSM komunikacijo, omogočajo čitanje črtne kode ali RFID značk. Na voljo so tako Windows kot Android modeli različnih robustnosti in oblik.

  Preberite več
 • programska oprema za mobilne terminale

  Programska oprema za mobilne terminale

   Prenosni terminal vedno potrebuje neko programsko opremo, ki mu šele da pravo uporabno vrednost. Podobno kot namizni računalniki.  Na voljo imamo tako sistemsko programsko opremo (browser, telnet, MDM…) kot tudi kompletne aplikacije (inventura, zbiranje naročil...).

  Preberite več
 • Čitalci črtne kode

  Čitalci črtne kode za maloprodajo, skladišča, pisarne, knjižnice... Motorola čitalci omogočajo hitro in zanesljivo branje 1D ali 2D črtnih kod.

  Preberite več
 • Brezžična WIFI oprema

  Za delovanje prenosnih terminalov in druge mobilne opreme v skladiščih je potrebno postaviti tudi brezžično WIFI omrežje.

  Preberite več
 • Tiskalniki etiket

  Tiskalniki za tisk na samolepilne etikete ali papirne kartončke.

  Preberite več
 • Programska oprema za tiskanje

  Programska oprema za oblikovanje in nadzor nad tiskanjem etiket

  Preberite več
 • Registracijski terminali in krmilniki

  Registracijski terminali in krmilniki kontrole pristopa so osnovni elementi strojne opreme sistema Time&Space.

  Preberite več
 • RFID oprema

  RFID oprema, RFID čitalci in tehnologija.

  Preberite več

Kontakt

ANDREJ PLANINA
041 665 102
andrej.planina@spica.com
Kontakt

Zaupajo nam: