Trgovina

Trgovci se v času zaostrene konkurence, mobilnih tehnologij in spremenjenih nakupnih navad sodobnega potrošnika srečujejo s številnimi izzivi.

Špica pomaga večjim trgovcem na vseh nivojih oskrbne verige, medtem ko manjšim nudimo rešitve prilagojene njihovemu obsegu poslovanja. Blago sledimo od prevzema in komisioniranja v logističnih centrih preko distribucije na prodajna mesta. Med policami zagotavljamo hitrost in točnost podatkov s čimer povečujemo učinkovitost zaposlenih. Vso opravljeno delo delimo s časom in tako poskrbimo za stalen napredek organizacije.

     Špicine prednosti pri zmanjševanju operativnih stroškov
     • Prihranek časa pri dnevnih aktivnostih
     • Prerazporeditev zaposlenih na ostala ključna področja
     • Učinkovito sledenje IT opreme skozi dnevne premike


     Špicine prednosti pri izboljšanju nakupovalne izkušnje
     • Zmanjševanje vrst na blagajni
     • Personalizirana ponudba za vaše kupce
     • Posebna doživetja prinašajo večjo prodajo

 • Rešitve za trgovino

  Rešitve

  V Špici pokrivamo širok spekter sodobnih informacijskih rešitev za učinkovito in agilno vodenje poslovnih procesov, znižanje operativnih stroškov poslovanja ter izboljšanje nakupne izkušnje kupca, s čimer povečamo možnost, da ostane zvest vaši trgovini. Pričnemo pri etiketiranju pravkar prispelih artiklov v distribucijski center, poskrbimo za njihov vnos v sistem v realnem času, nato pa poskrbimo, da se pravilno skladiščijo in razpošljejo na izbrane lokacije trgovin. Tam zagotovimo natančno poznavanje zalog in ureditev asortimana artiklov.

  V brošuri si preberite kako poslovati digitalno in (p)ostati prva izbira kupca.

  Prenos brošure
 • Oprema

  Oprema, ki se uporablja v logistiki in maloprodaji, mora biti prilagojena učinkovitemu delu in agilnim aktivnostim. Hkrati pa je izjemno pomembno zadovoljiti zahteve kupca, ki potrebuje našo pomoč. Posebno pozornost posvečamo varnostnemu aspektu in priročni uporabi. Zagotavljamo vrhunsko opremo za celotno oskrbno verigo, kjer so ključni mobilni terminali, skenerji in tiskalniki črtnih kod, RFID oprema, sistemi za planiranje in spremljanje delovnega časa ter kontrole pristopa.

  Pregled opreme
 • Reference

  Skozi številne projekte in sodelovanje z našimi strankami smo pridobili zavidljivo število referenc. Med študijami primerov najdete obrazložitev projektov, za celotno referenčno listo in več informacij pa se obrnite na nas. Z veseljem vam bomo svetovali.

  Pregled referenc

Kontakt

ANDREJ PLANINA
041 665 102
andrej.planina@spica.com
Kontakt

Zaupajo nam: