• Proizvodnja

  »Odprtost in prilagodljivost Špicine rešitve Time&Space nam daje možnost, da se lahko kadarkoli odločimo za prehod na drug programski paket za obračun plač.«

  Boris Zagoričnik, vodja projektov v Lafarge Cementu

  Preberite študijo primera

Reference v proizvodnji

Na področju proizvodnje sodelujemo z največjimi slovenskimi podjetji. Pomagamo jim obvladovati materialni tok od vhodnega skladišča skozi proizvodnjo do izhodnega skladišča, rešujemo tudi probleme označevanja in sledenja. Spodaj nekaj referenc podrobno opisujemo, za celotno referenčno listo in več informacij pa se obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali.

 • Lafarge

  S Špicino rešitvijo za obračunavanje delovnega časa so v Lafarge Cementu razbremenili delo kadrovske službe in vzpostavili univerzalen ter z zahtevnimi standardi usklajen sistem, ki jim bo v prihodnje omogočil vzpostavitev še spremljanje obiskovalcev, kontrolo pristopa in druge dodatne možnosti.

  Prenesite študijo primera
 • Podravka

  Z uporabo sistema Frontman so v Podravki pridobili informacije za usklajen in prilagojen pristop h kupcem ter prodajnim predstavnikom glede na posamezno regijo, na osnovi podatkov o tržnem deležu pa bodo strateško načrtovali prihodnje trženjske akcije.

  Prenesite študijo primera
 • Žito

  S pomočjo Frontmana Žito upravlja s položajem svojih izdelkov na prodajnih policah, spremlja akcije in konkurenco in tako lahko hitro reagira na dogodke. Frontman je postal nepogrešljiv tudi za potnike, ki imajo preko njega vpogled v sveže podatke o prodajnem mestu.

  Prenesite študijo primera
 • Ljubljanske mlekarne

  Vsakemu, ki se ukvarja z informacijskimi tehnologijami, je poznano občutljivo področje povratka investicij v IT. Z dobro načrtovanimi, strateškimi investicijami želimo povečati konkurenčnost, zmanjšati stroške, povečati storilnost. Preberite študijo primera Ljubljanske mlekarne.

  Prenesite študijo primera

Kontakt

URBAN BRODNIK
031 607 065
urban.brodnik@spica.com
Kontakt

Zaupajo nam: