• Proizvodnja

  »Odprtost in prilagodljivost Špicine rešitve Time&Space nam daje možnost, da se lahko kadarkoli odločimo za prehod na drug programski paket za obračun plač.«

  Boris Zagoričnik, vodja projektov v Lafarge Cementu

  Preberite študijo primera

Proizvodnja

Proizvodna podjetja, ki se soočajo z rastjo cen dobrin, energije in transportnih stroškov, te izzive rešujejo s povečanjem učinkovitosti, nižanjem stroškov proizvodnje ter izboljševanjem kakovosti izdelkov. 
 
Pridružite se uspešnim podjetjem, ki so ta izziv rešila z vpeljavo koncepta vitke proizvodnje. 
 
Ključni rezultati Špica projektov: 
 • povečanje dodane vrednosti končnega produkta,
 • povečanje učinkovitosti zaposlenih in strojev,
 • zmanjšanje količine odpadkov, izpadov in nepotrebnih transportov ter podvajanja dela. 
   
Pri uvajanju koncepta vitke proizvodnje ponuja Špica naslednje rešitve:  
 • označevanje in sledenje s črtno kodo

  Rešitve

  S proizvodnimi podjetji tako v Sloveniji kot v tujini imamo v Špici 25 let izkušenj. Poskrbimo za neprekinjen pretok zalog, za načrtovanje izdelave ustrezne količine produktov, za delitev dela med zaposlene glede na vrste opravil ter na podlagi tega za izračun rentabilnosti posameznih produktov in seveda upravljanja s sredstvi (kdo je zadolžen za katero orodje), kar prijelje do znatnih prihrankov.

  Preberite več
 • Oprema za proizvodnjo

  Oprema, ki se uporablja v proizvodnji, mora biti prilagojena proizvodnim okoljem in ne sme ovirati proizvodnega procesa. Posebno pozornost posvečamo varnostnemu vidiku in priročni uporabi.

  Preberite več
 • Reference v proizvodnji

  Na področju proizvodnje sodelujemo z največjimi slovenskimi podjetji. Pomagamo jim obvladovati materialni tok od vhodnega skladišča skozi proizvodnjo do izhodnega skladišča, rešujemo tudi probleme označevanja in sledenja

  Preberite več

Kontakt

URBAN BRODNIK
031 607 065
urban.brodnik@spica.com
Kontakt

Zaupajo nam: