• LOGISTIKA IN TRANSPORT

  »RFID pilotni projekt označujem za uspešnega, saj je dosegel vse svoje cilje: preizkusili smo RFID tehnologijo in potrdili svoje predpostavke o njenih koristih.«

  Janez Pernek, direktor sektorja za logistiko Pošte Slovenije

  Prenesite študijo primera
Brez težav lahko rečemo, da je poslovanje vseh podjetij že digitalno. Ni več podjetij, ki svojih procesov ne bi imela podprtih z digitalnimi računalniškimi orodji. Ne moremo pa reči, da so tudi vse oskrbne verige že resnično digitalne oskrbne verige. Preberite več o trendu digitalizacije logistike in transporta. Spremljajte naš blog na temo mobilnih informacijskih sistemov.
 • Pametna omrežja v slovenski logistiki - VITEL 2016

  Naša življenja so postala zelo digitalna. Digitalna transformacija je vedno bolj prisotna tudi v poslovnem svetu, predvsem pri vseh sodelujočih v oskrbni verigi, od industrije, preko logistike do končnega potrošnika. Digitalno transformacijo oskrbne verige si predstavljamo kot močno brezšivno povezavo vseh igralcev v gospodarstvu od začetka do konca. Odločitve v enem sistemu imajo vpliv na druge sisteme.
  Prenesite članek
 • SimulScan

  SimulScan - avtomatsko odčitavanje podatkov

  Simulscan je Zebrino orodje, ki omogoča, da preko Zebrinih mobilnih terminalov, odčitamo in avtomatsko prenesemo v program podatkov naenkrat z enim samim OCR / OMR odčitavanjem. 

  Temeljit opis funkcionalnosti in namenov uporabe, preberite v Zebrini brošuri o SimulScan-u.

  Prenos brošure SimulScan

Kontakt

ANDREJ PLANINA
041 665 102
andrej.planina@spica.com
Kontakt
Opomba: ne opravljamo storitev prevoza

Zaupajo nam: