• LOGISTIKA IN TRANSPORT

  »RFID pilotni projekt označujem za uspešnega, saj je dosegel vse svoje cilje: preizkusili smo RFID tehnologijo in potrdili svoje predpostavke o njenih koristih.«

  Janez Pernek, direktor sektorja za logistiko Pošte Slovenije

  Prenesite študijo primera

Rešitve za logistiko in transport

 • kontrola pristopa

  Dostava in prevzem pošiljk - Frontman ePOD

  Naša rešitev za podporo kurirjem in voznikom omogoča, da v vsakem trenutku veste, kje so vaše pošiljke. Kurirji na svojem prenosnem terminalu preko črtne kode ali RFID beležijo vse dostave in prevzeme, zbirajo podpise strank in pošiljateljem javljajo dostave. Podpiramo tudi množico dodatnih storitev (embalaža, dokumenti, ADR, itd.).

  Želim izvedeti več
 • Registracija delovnega časa

  Skladiščno poslovanje - Frontman WMS Accellos

  Frontman WMS Accellos je informacijski sistem za podporo procesom v skladišču, ki vodi tok blaga skozi skladišče ali distribucijski center in avtomatizira skladiščno poslovanje od prejema naročila do odpreme blaga. Z integracijo centralnega informacijskega sistema, skladiščne opreme, črtne kode in prenosnih tehnologij, Accellos WMS omogoča vodenje skladiščnih procesov v realnem času in občutno optimizacijo dela. Odlikuje ga možnost merjenja ključnih pokazateljev delovanja skladišča (KPI – Key Performance Indicator).

  Know-how, ki je vgrajen v Frontman WMS, omogoča hitro uvedbo najboljših možnih in preizkušenih rešitev. Accellos uporablja več kot 1.000 uporabnikov po celem svetu.

  Več o Accellos WMS rešitvi: http://www.accellos.com/
  Želim izvedeti več
 • popis osnovnih sredstev

  Vocollect glasovno vodenje skladišča

  Vpeljevanje novih IT rešitev za izboljšanje internih procesov v logistiki postaja imperativ za preživetje v času vedno večje konkurence na področju oskrbovalnih verig. Ena izmed najbolj perspektivnih novih rešitev je glasovno vodeno delo, alternativa vodenju procesov z ročnimi terminali ali klasičnemu delu s papirji. Z uporabo najbolj naravnega vmesnika – govora, ljudje preprosto opravljajo vsakodnevno delo brez odvečnega upravljanja s terminalom oz. papirjem, prostimi rokami, večjim fokusom ter večjim zadovoljstvom.

  Tak sistem smo že vpeljali v Gorenju in v Ledu. Pri obeh projektih smo dosegli zelo jasne in hitre učinke!

  Želim izvedeti več
 • Rešitve po naročilu

  Uspešnost in učinkovitost sistema ter s tem povezano zadovoljstvo naročnika so v veliki meri odvisni od ustreznega in organiziranega angažmaja vseh sodelujočih v projektu vpeljave sistema. V Špici se zavedamo pomembnosti celovitega projektnega pristopa, zato podjetjem ponujamo svoje projektne storitve, katerih cilj je predvsem doseganje kakovostne vpeljave ter visoka stopnja učinkovitosti sistemov.

  Naš projektni pristop temelji na organizirani in strokovno vodeni izvedbi aktivnosti, ki smo jih uvrstili v nekaj zaporednih faz. Naslonili smo se na Microsoftovo metodologijo, ki se začne z diagnostiko in konča s predajo v vzdrževanje. Ima dve glavni fazi: planiranje in implementacijo, ki sta lahko urejeni z dvema pogodbama, pri manjših projektih pa lahko tudi z eno samo.

   

  Preberite več

Kontakt

ANDREJ PLANINA
041 665 102
andrej.planina@spica.com
Kontakt
Opomba: ne opravljamo storitev prevoza

Zaupajo nam: