• Javne institucije

  Kako upravljati z večjim številom obiskovalcev tako, da je hitrost recepcije čim večja, varnost pa pri tem ne trpi, si preberite v spodnji študiji primera.

  Prenesite študijo primera Državni zbor

Rešitve

 • upravljanje z delovnimi nalogami

  Kontrola pristopa

  Zaščitite vaše prostore pred nepooblaščenimi vstopi in omogočite enostaven dostop tistim, ki ga potrebujejo. Time&Space kontrola pristopa omogoča celovit pristop k varovanju in nadzoru dostopa obiskovalcev in zaposlenih. Nadgradite jo lahko z logično kontrolo pristopa v domeno in do aplikacij. Združuje lastno programsko in strojno opremo ter uveljavljene in najbolj napredne identifikacijske tehnologije vodilnih svetovnih proizvajalcev.
  Preberite več
 • Upravljanje z osnovnimi sredstvi

  Popis osnovnih sredstev

  Vsakoletni popis osnovnih sredstev je velik časovni in organizacijski zalogaj. Zaposleni v času popisovanja ne opravljajo svojih rednih nalog, kar lahko traja tedne ali celo mesece. Njihovo redno delo ni opravljeno in se nabira, zato popisa ne opravljajo dobre volje. Veliko popisovalcev tu in tam odkljuka tudi tisto, česar v resnici sploh ne najdejo, in tako »pohitrijo« delo. Te napake se odkrije šele kasneje, sredi leta ali celo pri naslednjih inventurah. Analitiki ugotavljajo, da je povprečno vsaj 30 % sredstev napačno popisanih! 
   
  Špica priporoča rešitev popisa osnovnih sredstev preko črtne kode. Sodoben sistem je hiter, natančen in enostaven za uporabo. Špicino rešitev že vrsto let uporablja več kot 400 podjetij in organizacij. Popis se opravi v minimalnem času, zaposleni pa se zato lahko hitreje vrnejo k opravljanju rednih nalog.
   
  Preberite več
 • registracija delovnega časa

  Registracija delovnega časa

  Čas je edina stvar v podjetju, ki je ni mogoče nadomestiti in vsaka izguba je dokončna. Ne da se ga kupiti na zalogo, skladiščiti ali povečati, zato je vse bolj dragocen vir.  

  Redna registracija delovnega časa v realnem času omogoča transparentnost in enako obravnavo zaposlenih. S takojšnim dostopom do podatkov lahko zasledujemo, kdo bolj in kdo manj prispeva k ciljem organizacije.

  Preberite več

Kontakt

MATJAŽ ZUPAN
041 787 714
matjaz.zupan@spica.com
Kontakt

Zaupajo nam: