• Javne institucije

  Kako upravljati z večjim številom obiskovalcev tako, da je hitrost recepcije čim večja, varnost pa pri tem ne trpi, si preberite v spodnji študiji primera.

  Prenesite študijo primera Državni zbor

Reference v javnem sektorju

Skozi sodelovanje z našimi strankami smo pridobili zavidljivo število referenc v javnem sektorju. Spodaj jih nekaj podrobno opisujemo, za celotno referenčno listo in več informacij pa se obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali.

 • Osnovna šola Valentina Vodnika

  Na Osnovni šoli Valentina Vodnika v Ljubljani so se zaradi zakonodajnih zahtev na področju delovnih razmerij odločili za vpeljavo sistema registracije delovnega časa Time&Space.

  Prenesite študijo primera
 • Državni zbor Republike Slovenije

  Špicina celovita in integrirana rešitev Time&Space je Državnemu zboru omogočila natančno in učinkovito upravljanje delovnega časa, zanesljivo kontrolo pristopa in pregledno evidenco obiskovalcev. Najave in potrjevanje odsotnosti, tako službene kot zasebne, se hitro in enostavno izvajajo prek modula Approval Workflow. 

  Prenesite študijo primera
 • Vrtec Kurirček

  Vrtec Kurirček Logatec je dobil poenoteno in centralizirano evidenco delovnega časa, saj je Time&Space instaliran na strežniku v centralnem vrtcu. Vodje sedaj lahko enostavneje razporejajo ljudi glede na potrebe. 

  Prenesite študijo primera
 • Dom Iris

  Implementirane tehnološke rešitve Doma IRiS omogočajo izobraževanje, zabavo, interakcijo ter vodeno telovadbo preko računalnika in TV sprejemnika. Samodejna identifikacija in razpoznavanje prisotnosti osebe z gibalnimi omejitvami in drugih pa omogočajo inteligentno samodejno upravljanje z bivalnim okoljem

  Prenesite študijo primera

Kontakt

MATJAŽ ZUPAN
041 787 714
matjaz.zupan@spica.com
Kontakt

Zaupajo nam: