• Javne institucije

  Kako upravljati z večjim številom obiskovalcev tako, da je hitrost recepcije čim večja, varnost pa pri tem ne trpi, si preberite v spodnji študiji primera.

  Prenesite študijo primera Državni zbor

Javne institucije

Javni sektor je danes pred velikimi izzivi, saj mora pod težo racionalizacije izvajati vse več kompleksnih nalog. Zato se, enako kot gospodarstvo, spopada z vse večjimi zahtevami na področju upravljanja svojih zaposlenih in upravljanja svojih sredstev.  
V javnem sektorju je pri upravljanju zaposlenih največ pozornosti usmerjene v upravljanje s časom in kontrolo pristopa. Hkrati pa se v javnem sektorju pričakuje, da bodo rešitve iz teh področij čim bolj integrirane v obstoječe sisteme, še posebej tiste, ki so že široko uporabljani v večini organizacij javnega sektorja. Zato Špica na teh področjih pomaga javnemu sektorju s celovito rešitvijo, ki omogoča enoten zajem in analizo podatkov, posledično pa zagotavlja varnost in zmanjšuje administrativne stroške
 
Na področju upravljanja sredstev je javni sektor še posebej zahteven, saj so sredstva v veliki meri razpršena in zato težje sledljiva. Zato je  nujna uporaba mobilnih rešitev, ki zagotavljajo nemoteno delovanje na vsaki izmed lokacij, hkrati pa omogočajo centralno zbiranje in obdelavo podatkov.
 • Rešitve

  Varnost, ekonomičnost in učinkovitost so pojmi, ki jih javne institucije pogosto slišijo kot področja, na katerih je največ izzivov. Prav zato so rešitve, ki informacijsko podprejo tako upravljanje z delovnim časom, kot kontrolo pristopa ter upravljanje z osnovnimi sredstvi (kdo je zakaj zadolžen) tiste, ki prinašajo optimalno poslovanje javnih institucij. 

  Preberite več
 • Oprema za javne institucije

  Špica se trudi, da ima v svojem portfelju vedno produkte, ki zadovoljujejo poljuben proračun, a so še vedno na dovolj visokem nivoju kvalitete, da zagotavljajo dolgoročnost.

  Preberite več
 • Reference v javnem sektorju

  Skozi sodelovanje z našimi strankami smo pridobili zavidljivo število referenc v javnem sektorju. Spodaj jih nekaj podrobno opisujemo, za celotno referenčno listo in več informacij pa se obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali.

  Preberite več

Kontakt

MATJAŽ ZUPAN
041 787 714
matjaz.zupan@spica.com
Kontakt

Zaupajo nam: