• Finančne institucije

  »Z uvedbo rešitve Time&Space je Banka Koper v pol leta uspela uvesti centralizirano elektronsko evidentiranje delovnega časa, odpraviti zamude in napake pri pripravi obračuna plač, zmanjšati porabo papirja ter zagotoviti vsem zaposlenim vpogled v podatke o prisotnosti v realnem času.«

  Marko Režek, Banka Koper

Oprema za finančne institucije

 • mobilni terminali

  Time&Space programska oprema

  Programsko opremo sistema Time&Space® odlikujejo modularnost, celovitost, enostavnost uporabe ter povezljivost z drugimi sistemi. Ponuja optimiziran dostop do podatkov tako za MS SQL kot Oracle podatkovno bazo, njena dodatna prednost pa je transparentna licenčna shema.

  Preberite več
 • Time&Space čitalniki za identifikacijo

  Stenski in namizni čitalniki so namenjeni identifikaciji uporabnika s pomočjo nečesa, kar uporabnik poseduje oz. ima (npr. kartica), kar uporabnik ve (npr. geslo ali PIN) ali lastnosti uporabnika (npr. biometrična značilka). Obstajajo stenske in namizne izvedbe čitalnikov, z različnimi komunikacijskimi protokoli povezovanja (USB, Wiegand, RS-485, Data Clock, ...). Čitalniki se tipično povezujejo na krmilnike, registracijske naprave, na delovne postaje ali izjemoma v IP omrežje.

  Preberite več
 • Kartice in dodatki - Time&Space

  Podobno kot pri čitalnikih, tudi pri karticah in obeskih nudimo širok izbor identifikacijskih tehnologij brezkontaktnih (RFID) kartic, ki jih lahko uporabljamo v sistemu Time&Space. Za lažje rokovanje z identifikatorji je na voljo kup raznovrstnih dodatkov (etuiji, ovratni trakovi, jo-jo obeski, itd.), med katerimi je možno nekatere tudi personalizirati.

  Preberite več
 • Oprema za video nadzor

  Video nadzor je vse bolj nepogrešljiv del sistemov tehničnega varovanja in tudi poslovnih sistemov. Zmogljive IP video kamere ter napredna programska oprema omogočajo izvajanje video analitike v realnem času ter integracijo z drugimi poslovnimi in varnostimi rešitvami.

  Preberite več
 • Varnostne zapore in vrtljiva vrata

  Nekatere dejavnosti in z njimi povezani visoki varnostni standardi zahtevajo dodatno zaščito vhodov v stavbo ali v posamezne prostore. Varnostna vrata usmerijo pretok oseb, omogočajo boljši video nadzor in lahko celo odpravijo potrebo po varnostnem osebju na posamezni prehodni točki. Pri njihovi izbiri je potrebno upoštevati nekatere ključne dejavnike: varnost, prikladnost, pretočnost ter arhitekturno umestitev v prostor. V sistemu Time&Space lahko prostore dodatno zaščitite z varnostnimi vrati.

  Preberite več

Kontakt

MIRO BREJC
041 379 696
miro.brejc@spica.com
Kontakt

Zaupajo nam: