• DISTRIBUCIJA

  »Pri nespremenjenih prostorskih in kadrovskih resursih transparentno obvladujemo za več kot 25% večjo količino nadomestnih delov kot pred uvedbo Špicine rešitve.«

  Rok Černjavski, direktor poprodaje Avtotehna VIS

  Prenesite študijo primera

Reference

Sodelujemo z največjimi distribucijskimi podjetji v regiji. Pomagamo jim obvladovati tok materiala in informacij od prejema naročila do dobave izdelka. Spodaj nekaj referenc podrobno opisujemo, za celotno referenčno listo in več informacij pa se obnite na nas, z veseljem vam bomo pomagali.

 • Avtotehna VIS

  Špica je Avtotehni VIS omogočila, da je v obstoječem skladišču in z enakim številom zaposlenih dodala še dve blagovni znamki in tako rešila problem prostora. Samo z vidika najemnine ja tako Avtotehna VIS prihranila 30.000€ na leto.

  Prenesite študijo primera
 • Alterna

  V podjetju Alterna Intertrade d.d., ki je eden največjih slovenskih distributerjev računalniške opreme, so z namenom izboljšanja oskrbe poslovnih partnerjev izvedli modernizacijo logističnih procesov in informacijske podpore na osnovi logističnega paketa Accellos.

  Prenesite študijo primera
 • ALCA

  S Accellos WMS sistemom Alca sedaj stranki lahko poda natančne informacije o pošiljki. Obenem so dosegli večjo transparentnost in standardizacijo vseh skladiščnih procesov. Imajo boljši pregled nad dogajanjem v skladišču, aktivnostmi zaposlenih ter sledljivost po šaržah.

  Prenesite študijo primera
 • Gorenje

  V Gorenju so s Špicino rešitvijo za glasovno vodenje skladišč zelo hitro dvignili produktivnost in natančnost iste ekipe za okrog 60%. Ocenjeni povratek investicije 18 mesecev je bil dokaj konservativen, in kot kaže bo dejansko hitrejši. Brez investicije tudi ne bi mogli izvajati optimiranja svojih logističnih poti in zapiranja vmesnih skladišč, kar za skupino pomeni znatne prihranke pri stroških distribucije rezervnih delov. 

  Prenesite študijo primera

Kontakt

ALEŠ HABIČ
041 764 990
ales.habic@spica.com
Kontakt

Zaupajo nam: