• Varnostne zapore in vrtljiva vrata

Varnostne zapore in vrtljiva vrata

Nekatere dejavnosti in z njimi povezani visoki varnostni standardi zahtevajo dodatno zaščito vhodov v stavbo ali v posamezne prostore. Varnostna vrata usmerijo pretok oseb, omogočajo boljši video nadzor in lahko celo odpravijo potrebo po varnostnem osebju na posamezni prehodni točki. Pri njihovi izbiri je potrebno upoštevati nekatere ključne dejavnike; varnost, prikladnost, pretočnost ter arhitekturno umestitev v prostor. V sistemu Time&Space lahko prostore dodatno zaščitite z varnostnimi vrati

 • Trirogi

  Namenjeni so kontroli dostopa pri čemer olajšajo delo receptorjem in varnostnikom na vhodu.

  Zaradi enostavne uporabe, hitrosti in zanesljivosti so primerni za varovanje vhodov v poslovne stavbe, banke, državne institucije, industrijske komplekse in mnoge druge.

  Želim izvedeti več
 • Nihajna vrata in polovične zapore

  Primerna so zlasti za urejena poslovna okolja

  Omogočajo enostavno in učinkovito prehajanje gostov in zaposlenih. Širok nabor moderno oblikovanih vrat omogoča funkcionalno in estetsko skladnost tudi v najbolj zahtevnih arhitekturnih situacijah.

  Želim izvedeti več
 • Vrata in zapore s senzorjem

  Na voljo so različna avtomatska polovična vrata, ki omogočajo enostaven, prostoročni prehod.

  Na voljo so različna avtomatska polovična vrata, ki omogočajo enostaven, prostoročni prehod. Vrata se avtomatsko zaprejo takoj po prehodu in tako preprečijo neavtoriziran prehod.

  Želim izvedeti več
 • Visoka varnostna vrata in zapore

  Zaradi višine in robustnosti so zlasti primerna za varovanje na odprtem.

  V povezavi s pristopnim terminalom in identifikacijskimi karticami določimo pristopne pravice posamezniku in s tem odpravimo potrebo po varnostniku.

  Želim izvedeti več
 • Zapornice

  Vstop in izstop iz parkirnega prostora nadzorujemo z uporabo dvižnih zapornic

  Identifikacija uporabnikov lahko poteka preko RFID kartic, daljincev, razpoznavanja tablice vozila ali klica/sms-a z mobilnega telefona. Pogosto se za izstop uporablja tudi induktivna zanka, ki ne zahteva identifikacije ob izstopu.

  Želim izvedeti več

Prodaja
01 568 08 29
povprasevanje@spica.com
Kontakt