• Oprema Creone za upravljanje s ključi

Oprema za upravljanje s ključi

 Špica je ekskluzivni zastopnik izdelkov priznanega švedskega podjetja Creone, ki že več kot 35 let razvija inteligentne sisteme za upravljanje s ključi in z drugimi vrednostnimi predmeti. Sistem zagotavlja popolno kontrolo in varnost, obenem pa je enostaven za uporabo.

Ključi v omarah so razporejeni glede na barvne kode, zaradi česar je dodeljevanje dostopnih pravic enostavno. LCD ekran na omari omogoča vpogled v stanje ključev in polj za shranjevanje v vsakem trenutku. Vse omare v sistemu so vezane na eno centralno točko, z njimi pa se upravlja preko centralizirane programske opreme KeyWin.

 •         

 • Programska oprema KeyWin Light

  Programska oprema KeyWin omogoča gladko upravljanje s sistemom, v katerem je lahko od par pa do več tisoč ključev. V vašem sistemu za upravljanje ključev je lahko le ena omara, lahko pa jih je 100. Sistem je lahko vezan na enega centralnega administratorja.

  Sistem omogoča enostavno vnašanje uporabnikov, skupin in ključev. Vi določate, katere skupine in kateri uporabniki bodo povezani z določenimi ključi. Vsaka uporaba ključa se zabeleži v sistem. Z enostavnim iskanjem lahko hitro pridete do informacije, kdo in kdaj je uporabljal posamezen ključ.

 • Key control omara

  Key control

  Serija omar KeyControl z elektronsko identifikacijo ključev omogoča vpogled v stanje in upravljanje vseh ključev. Vedno in hitro lahko dobite informacijo o tem, kdo in kdaj je vzel kateri ključ. Rešitev KeyControl je možno integrirati z vašim obstoječim sistemom za kontrolo pristopa, in sicer tako, da v omaro dodate čitalec kartic. Sistem se upravlja preko programske opreme KeyWin5 Light.

 • programska oprema za mobilne terminale in čitalce črtne kode

  KeyRack

  Upravljanje ključev s sistemom KeyRack poteka tako, da se vsak ključ poveže z ustreznim obeskom IntelliP, nato pa se ga obesi na mesto za ključe - neposredno na zid ali pa v omaro. Gre za modularen sistem, ki ga je možno razširiti na maksimalno 66 vrstic za ključe oziroma na 924 posameznih hrambnih mest. Za upravljanje sistema skrbi programska oprema KeyWin5 Light.

 • Oprema KeyBox

  KeyBox

  KeyBox je omara za ključe, ki ponuja enostavno in fleksibilno rešitev za vsako okolje. Na voljo je v treh različnih modelih in v večih dimenzijah, s čimer lahko pokriva različne potrebe. Svoj obstoječi sistem za upravljanje s ključi lahko zlahka razširite z dodajanjem omar, ki bodo prinesle dodaten prostor za hrambo ključev. Programska oprema KeyWin Light omogoča popoln nadzor sistema.

 • ValueBox

  ValueBox

  ValueBox je inteligenten sistem za shranjevanje predmetov večje vrednosti (dragocenosti). Njegov obseg uporabe je širok, tako da ga najdemo v predavalnicah, bankah, hotelih, itd. Na voljo je več modelov omar, primernih tako za manjša kot za večja podjetja. Omare ValueBox po želji opremimo s tipkovnicami za vnos kod, LCD ekrani za boljši pregled sistema, z rezervno baterijo, alarmom in zunanjim čitalcem kartic.

Jan Makoter
040 169 407
jan.makoter@spica.com
Kontakt