• Terminali in krmilniki - Time&Space

Terminali in krmilniki - Time&Space

Registracijski terminali in krmilniki kontrole pristopa so osnovni elementi strojne opreme sistema Time&Space.

Opravljajo nalogo zbiranja, procesiranja in varnega posredovanja podatkov, prikazovanja informacij uporabniku ter izvajanju določenih akcij.

V primeru padca omrežne povezave delujejo avtonomno in omogočajo nemoteno uporabo sistema.

 • Terminali za registracijo delovnega časa

  Registracijski terminal Zone Button

  Špicin registracijski terminal Zone Button je sodobno zasnovana celovita naprava za evidentiranje prisotnosti na delu.

  Model Zone Button TT (Time Terminal) je povsem avtonomni inteligentni registracijski terminal, ki omogoča neposredno priključitev na IP omrežje preko Ethernet priključka, brez dodatnega krmilnika. Izvaja lahko tudi funkcijo kontrole pristopa (model Zone Button AC) s pomočjo priključene Zone Door enote.

  V sistemu Time&Space je integriran tudi celovit (all-in-one) registracijski terminal Safran Morpho MA Sigma, ki omogoča identifikacijo uporabnika s pomočjo prstnega odtisa in/ali kartice, vsebuje barvni grafični zaslon, ki je občutljiv na dotik ter vrsto drugih lastnosti.

  Prenesite brošuro
 • Pristopni krmilniki

  Pristopni krmilniki Zone Access

  Osnovna gradnika strojne opreme za kontrolo pristopa v sistemu Time&Space sta inteligentni krmilnik Zone Wing in pametna vhodno-izhodna enota Zone Door.

  Zone Wing krmilnik zagotavlja varno hrambo, procesiranje podatkov in komunikacijo ter se povezuje v IP omrežje preko Ethernet priključka, ali pa ga preko USB priključka povežemo na brezžično ali mobilno omrežje. Enote Zone Door omogoča priključuitev perifernih naprav za kontrolo pristopa (zunanji čitalniki kartic, elektronske in električne ključavnice, tipala za proženje alarmov, tipke za izhod, zapornice in podobno) in se na krmilnik Zone Wing povezujejo verižno preko industrijskega podmrežnega vmesnika CAN.

  Prenesite brošuro
 • Spica ATT Famoco

  MATT - Generični registracijski terminal

  S prihodom Android platforme so se pojavile nove cenovno zanimive možnosti za beleženje delovnega časa. NFC (Near Field Communication) tehnologija je vse bolj prisotna v čitalcih Androidnih naprav. Managed Android Time Terminal (skrajšano MATT) je kompaktna, prenosna Android naprava z vgrajenim NFC čitalnikom, ki bere širok nabor NFC kompatibilnih kartic. MATT ima tovarniško naloženo Spica ATT aplikacijo za registriranje delovnega časa, ki obenem omogoča oddaljeno upravljanje. Osnovne nastavitve (inicialna postavitev, nadgradnje in servisne posodobitve) zagotavlja Špica na oddaljen način brezplačno.

  Prenos brošure

Prodaja
01 568 08 29
povprasevanja@spica.com
Kontakt