• RFID oprema

Reference

Skozi sodelovanje z našimi strankami smo pridobili zavidljivo število referenc. Sodelujemo tako z lokalnimi, regionalnimi kot tudi z mednarodnimi podjetji. Spodaj jih nekaj podrobno opisujemo, za celotno referenčno listo in več informacij pa se obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali.

 • Pošta Slovenije - RFID sledenje vozičkom

  Pošta se je odločila, da bo s pilotnim projektov preizkusila uporabnost RFID tehnologije za sledenje vseh premikov vozičkov. RFID tehnologija je bila prepoznana kot primerna, pilot je bil izbran za preizkus njene uporabnosti in koristi v realnem okolju Pošte Slovenije.

  Prenesite študijo primera
 • HTZ logo - case study

  HTZ - Sledenje delovnih oblek v pralnici

  Podjetje HTZ je največje invalidsko podjetje v Sloveniji in zaposluje preko 800 ljudi. Kot največje hčerinsko podjetje Premogovnika Velenje za Premogovnik opravlja storitev izdelovanja in pranja oblačil rudarjev.

  V študiji primera preberite, kako je Špica optimizirala sledenje perila in odpravila dolge čakalne vrste pred pralnico.

  Prenesite študijo primera
 • RFID sledenje perila v UKC Ljubljana

  UKC Ljubljana je uvedel sistem za sledenje premikov vseh kosov uniform s pomočjo RFID tehnologije.

  UKC Ljubljana uporablja približno 80.000 kosov oblačil in bolnišničnega perila. Po eni strani so želeli vpeljati hitrejše evidentiranje pred pranjem ter razdeljevanje po pranju, po drugi strani pa prihraniti na račun manjših izgub perila.

  Dobili so sprotni vpogled v stanje po razdeljevalnicah, spremljajo premike proti pralnici, občutno so zmanjšali tudi stroške nabave novih kosov oblačil. Preberite si študijo primera o projektu.

  Prenesite študijo primera
 • Premogovnik Velenje uporablja Špicine rešitve

  Premogovnik Velenje

  Kritično pomembne aplikacije za spremljanje moštva in delovnih sredstev 500 m pod površjem slonijo na RFID sistemu, ki smo ga razvili skupaj.

  Prenesite študijo primera

Andrej Planina
041 665 102
andrej.planina@spica.com
Kontakt