• Programska oprema za kontrolo pristopa

Time&Space programska oprema za kontrolo pristopa

Programsko opremo sistema Time&Space® odlikuje modularnost, celovitost, enostavnost uporabe ter povezljivost z drugimi sistemi. Odlikuje jo optimiziran dostop do podatkov tako za MS SQL kot Oracle podatkovno bazo ter transparentna licenčna shema. S pomočjo modulov programska oprema Time&Space omogoča odlično integracijo med kontrolo pristopa in registracijo delovnega časa. Uporabniki se v sistemu identificirajo z uporabniškim imenom in geslo, podprta pa je tudi integracija z LDAP (MS Active Directory) in s tem enotna prijava (Single Sign On).

 • Kontrola pristopa

   Kontrola pristopa temelji na osebnih pristopnih profilih oz. informacije, »kdo sme kam in kdaj«.

  Poleg osnovnih in naprednih nastavitev (pogojni vhod, anti pass-back,...), moduli za kontrolo pristopa omogočajo nadzor alarmnih dogodkov, ki jih prožajo naprave, povezane na pristopne ali registracijske terminale. Alarmne dogodke lahko administratorji označujejo, jim sledijo, jih usmerjajo in arhivirajo.

  Prenesite brošuro
 • Vizualni in video nadzor

  Vizualni in video nadzor omogoča grafično in video-prostorsko spremljanje dogodkov in alarmov z uporabo zemljevidov, načrtov nadstropij ali zračnih posnetkov območja.

  Dogodki so prikazani z animiranimi ikonami na zemljevidu ter prikazani v realnem času. V vsakem trenutku je možno pogledati tudi video v živo ali poiskati posnetke posameznih dogodkov in varnostnih incidentov.

   

  Prenesite brošuro
 • Upravljanje z obiskovalci

  Nadzoru obiskovalcev in vodenju evidence obiskov je namenjen modul Recepcija.

  Kontrola pristopa obiskovalcev in sledenje obiskov temeljita na osnovi dodeljevanja začasnih identifikacijskih kartic. Recepcija omogoča predhodno najavo obiskov ter pregled nad trenutno aktivnimi in zaključenimi obiski, obenem pa ponuja pripadajoče podatke o obiskovalcih in gostiteljih.

   

  Prenesite brošuro

Prodaja
01 568 08 29
povprasevanja@spica.com
Kontakt