• Našpičena ekipa

 • Udeležujemo se sejma EQUIP 2018 v Parizu

  Let’s meet at EQUIP 2018 fair in Paris

  Objavljeno:
  15.10.2018

  From 11th to 15th of November we will attend EQUIP 2018 - the largest world’s trade show in hotel&restaurant industry. By participating on EQUIP 2018 we would like to extend our existing presence in more than 400 hotels also to the West Europe region. At the trade show we will be presenting present 2 solutions: Time & Space and Advantas. Time & Space is a modular and complete workforce management and access control solution, tailored also for hospitality field. Industry is facing a challenge to maximize employee’s efficiency and at the same time keeping guest’s satisfaction high. Advantas is a solution for optimisation of asset management. The EQUIP Hotel trade show takes place every second year in the beautiful market of Ponte de Versailles. More than 1,600 exhibitors and 110,000 experts gathered at the Equip Hotel show in the last half of century which makes EQUIP a trendsetter and inspiration for the whole hospitality industry.

  Visit us on stand Pav. 7.3-B65 at the Paris Expo Equip Hotel fair and we will be happy to answer your questions and excite you for the next step in digitalization of your hotel business.

  Equip-Spica

   

  Udeležujemo se sejma EQUIP 2018 v Parizu

  Med 11. in 15. novembrom se bomo kot razstavljalci udeležili sejma EQUIP 2018, ki je največji svetovni sejem na področju hotelirstva in gostinstva. Z udeležbo bi radi razširili našo obstoječo prisotnost v več kot 400 hotelih tudi na področje Zahodne Evrope. Na sejmu se bomo predstavili z rešitvama Time&Space in Advantas. Time&Space je modularna in celovita rešitev za upravljanje delovnega časa in kontrole pristopa, prilagojena tudi hotelirski in gostinski dejavnosti. Industrija se namreč srečuje z izzivom kako zagotoviti čim večjo operativno učinkovitost zaposlenih obenem pa zagotavljati visoko zadovoljstvo gostov. Advantas je rešitev za optimizacijo procesa upravljanja in popisovanja osnovnih sredstev. Equip Hotel sejmu se je v obdobju polstoletne tradicije zbralo že več kot 1.600 razstavljavcev in več kot 110.000 strokovnjakov. EQUIP Hotel vsako leto postreže s številnimi inovacijami in tako postavlja svetovne smernice v hotelirski in gostinski dejavnosti.

  Obiščite nas na razstavnem prostoru Pav.7.3.-B65 na Paris Expo Equip Hotel sejmu in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja s področje tehnologije in poslovanja v hotelirski dejavnosti.

Stopite v stik

01 568 08 00
info@spica.com