• Našpičena ekipa

 • SAP Špica certifikat

  Špica Time&Space certificiran za SAP® ERP (Business Suite Integration)

  Objavljeno:
  29.5.2017

  Z veseljem sporočamo, da je naša rešitev Time&Space pridobila certifikat za integracijo s poslovnim informacijskim sistemom SAP® ERP . Preizkušena in sedaj standardizirana integracija Time&Space s SAP® ERP prinaša mednarodnim uporabnikom učinkovito uvedbo kakovostnih in dolgoročnih rešitev za upravljanje delovnega časa in varnosti. Špicine dobre prakse registracije delovnega časa in kontrole pristopa so sicer že potrjene pri številnih domačih in mednarodnih SAP-uporabnikih.

   

  SAP Integration and Certification Center je s podeljenim certifikatom uradno potrdil povezanost rešitve Špica Time&Space z SAP® ERP 6.0 za sinhronizacijo kadrovskih podatkov in podatkov o delovnem času zaposlenih z aplikacijo za obračun plač v SAPu.
   
  »V podjetju Špica International smo ponosni, da smo pridobili SAP-certifikacijo za rešitev Time&Space,« je povedal Tone Stanovnik, direktor podjetja Špica International. »S tem smo si odprli možnosti, da izkoristimo poslovne potenciale rešitev SAP ter povečamo prepoznavnost pri SAP-partnerjih za pridobivanje novih strank in rast poslovanja na domačem in tujih trgih.« Kot je še povedal Stanovnik, je SAP ravnokar za povečanje prilagodljivosti na spremembe lansiral SAP APP center. Ta nova skupnost partnerskih rešitev omogoča, da se SAP obkroži z agilnimi manjšimi ponudniki visokotehnoloških rešitev.
   
  Time&Space s certificirano integracijo za SAP® ERP (HCM) zmanjšuje tveganja pri uvedbi in uporabi Špicine programske in strojne opreme za obvladovanje podatkov o delovnem času zaposlenih. Globalni SAP-uporabniki tako pridobijo visokokakovostno, preizkušeno rešitev, s katero zmanjšajo administracijo, odpravijo napake in pohitrijo zbiranje podatkov za obračunavanje plač. Na osnovi ažurnih in kakovostnih podatkov so jim na voljo tudi analize porabe delovnega časa in poročila, s katerimi povečajo učinkovitost operativnega vodenja in pravilnost strateških odločitev pri upravljanju s človeškimi viri.
   
  ........ 
   
  Inovativne rešitve Time&Space so plod lastnega razvoja in dolgoletnih izkušenj. Celovita rešitev obsega programsko opremo za registracijo delovnega časa, registracijske terminale Zone Button, pristopne krmilniki Zone Access, generične registracijske terminale MATT ter čitalnike RFID kartic. V sklopu rešitve Špica International vgrajuje tudi biometrične identifikacijske tehnologije vodilnih svetovnih proizvajalcev, opremo za video nadzor ter varnostne zapore in vrata.
   
  Podjetje Špica International se je že vključilo tudi v program SAP PartnerEdge prek katerega tesno sodeluje s podjetjem SAP pri razvoju in certifikaciji tehnične integracije svojih rešitev s programsko opremo SAP. Povezane partnerske aplikacije razširjajo, dopolnjujejo in dodajajo vrednost rešitvam SAP, kar skupnim uporabnikom pomaga pri učinkovitem prilagajanju poslovnim potrebami in doseganju odličnih poslovnih rezultatov.
   
   

  Več o SAP integraciji

Stopite v stik

01 568 08 00
info@spica.com