• Našpičena ekipa

 • ŠPICA Group and IBCS Group announced a strategic “Three seas Alliance”

  Skupini ŠPICA in IBCS sta napovedali strateško "Alianso treh morij"

  Objavljeno:
  15.10.2018

  Sporočilo za medije

  Ljubljana – London, 15. oktober 2018

  Skupina ŠPICA, vodilni ponudnik rešitev za digitalno preobrazbo, rešitev za upravljanje oskrbovalnih verig in upravljanje delovne sile v jadranski regiji, in skupina IBCS, ki velja za naprednega integratorja rešitev in aplikacij s področja mobilnosti v poslovnih okoljih v srednji Evropi, sta objavila strateško partnerstvo. Cilj sodelovanja podjetij je kupcem po svetu ponuditi edinstveno kombinacijo naprednih storitev.

  Člani zaveze lahko strankam zagotovijo celovite rešitve za upravljanje dobavne verige v vseh državah, ki jih omejujejo tri morja, torej v baltskih, jadranskih in črnomorskih državah.


  Glavni cilj zavezništva

  »Glavni cilj zavezništva je zagotoviti najvišjo raven storitev strankam v desetih državah srednje, vzhodne in jugovzhodne Evrope. Partnerstvo med ponudniki rešitev ustvarja prepričljivo vrednost za stranke po svetu, saj velikost partnerjev in njuna edinstvena ter izkušena delovna sila zagotavljajo zanesljivo izvajanje storitev tudi najbolj zahtevnim strankam po svetu,« je povedal Brian Marcel, predsednik skupine IBCS..

  »V zadnjem desetletju sta oba partnerja postala vodilna igralca v svojih tržnih segmentih. Skupni nastop skupin ŠPICA in IBCS jima omogoča dostop do novih geografskih območij in novo dimenzijo odnosov s strankami. V Evropi ni nobene druge organizacije, ki bi na tako velikem območju zagotavljala tako široko ponudbo storitev in izkušene zaposlene na področju dobavnih verig,« je dejal Tone Stanovnik, predsednik skupine ŠPICA.


  Koristi za stranke

  Zahvaljujoč navezi ŠPICA-IBCS bodo stranke pridobile dostop do obsežnih znanj, izkušenj in vodilnih rešitev za upravljanje oskrbovalne verige. Naveza ŠPICA-IBCS zagotavlja ne le edinstvene rešitve, ki izboljšujejo logistični proces, temveč tudi vzdrževanje in servisiranje na najvišji ravni ravni v celotni regiji, vse storitve pa so strankam dostopne v lokalnem jeziku. Združeno ekipo sestavlja okoli 300 strokovnjakov s področij upravljanja dobavne verige, mobilnosti in samodejne identifikacije z več kot 25-letnimi izkušnjami.

  Dodatne informacije za medije:

  Igor Fürst
  vodja marketinga
  e-mail: igor.furst@spica.com
  telefon: +386 30 648 658

  O skupini IBCS

  Skupina IBCS je prisotna v Bolgariji, na Češkem, Madžarskem, Poljskem in Slovaškem, kjer strankam zagotavlja poslovne rešitve za izboljšanje učinkovitosti in produktivnosti, zmanjšuje stroške in ustvarja konkurenčne prednosti. Skupina IBCS nudi celovite rešitve za integracijo v dobavni verigi. Člani skupine IBCS so IBCS Poland, BCS Bulgaria, IBCS Hungary, Kodys in Kodys Slovensko. Skupina IBCS zaposluje več kot 180 ljudi.

  Sporočilo za medije skupine IBCS

  Spica IBCS Alliance


  O skupini ŠPICA

  Skupina ŠPICA je vodilni ponudnik rešitev s področja digitalne preobrazbe, za upravljanje oskrbovalnih verig in upravljanje delovne sile v jadranski regiji. V podjetjih v Ljubljani, Zagrebu, Beogradu, Sarajevu, Skopju, Podgorici in Londonu je zaposlenih več kot 100 strokovnjakov. Rešitve ŠPICA podjetjem pomagajo povečati učinkovitost in agilnost procesov v proizvodnji, transportu, logistiki in maloprodaji vzdolž celotne verige vrednosti. Ključno poslovno področje je tudi upravljanje delovne sile v gostinstvu, bančništvu in javnem sektorju, podjetje premore reference s cele regije EMEA.

  Spica-IBCS-alliance

Stopite v stik

01 568 08 00
info@spica.com