• Našpičena ekipa

 • Špica Jobfair 2014 kadri

  Vabimo vas na Jobfair 2014

  Objavljeno:
  6.4.2014
  EESTEC LC Ljubljana, lokalni odbor mednarodnega društva študentov elektrotehnike in računalništva, bo od 14. do 16. aprila izvedel kadrovski sejem JobFair. Sejem je namenjen tako študentom, ki jim pomaga pri predstavitvi na trgu dela, iskanju zaposlitve in razvijanju novih, uporabnih veščin, kot tudi delodajalcem pri iskanju želenega kadra. 
   
  Špica kot rastoče mednarodno visoko tehnološko podjetje nenehno išče mlade inovativne strokovnjake. Zato bo na letošnjem, že 7. JobFairu, aktivna vse dni dogodka. Direktor podjetja, Tone Stanovnik, bo v ponedeljek 14. 4. ob 14.00 predavanju z naslovom »Stopite iz vrste in se prebijte v Špico!« predstavil delovanje, izzive in zahteve podjetja, v torek pa bo sodeloval na zajtrku z direktorji, na katerem bo potekalo druženje menedžerjev in študentov v obliki hitrih zmenkov – speed dating. V sredo se bo Špica udeležila tudi okrogle mize, ki bo obravnavala razlike in morebitne podobnosti med znanjem, ki ga študenti usvojijo med študijem na fakulteti in znanjem, ki ga zahtevajo delodajalci. Cilj okrogle mize, na kateri bodo sodelovali tako univerzitetni profesorji kot tudi predstavniki uspešnih različnih slovenskih podjetij na področju računalništva, elektrotehnike in sorodnih področij, bo ustvarjanje novih povezav med fakulteto in industrijo s koristmi za gospodarstvo.
   
  Špica ima dolgo tradicijo sodelovanja s študenti in univerzitetno sfero. Sodeluje na dogodkih študentske organizacije BEST (Board of European Students of Technology) ter izvaja skupne raziskovalno-razvojne projekte z ustanovami kot so Institut Jožef Stefan, Fakulteta za elektrotehniko ter Fakulteta za računalništvo in informatiko. Podjetje se s fakultetami povezuje tudi prek Tehnološke mreže ICT ter Kompetenčnega centra odprta komunikacijska platforma za integracijo storitev. 
   
  Iz Špicinega predavanja »Stopite iz vrste in se prebijte v Špico!«
  Na predavanju bo predstavljena agilnost in učinkovitost malih prebojnikov ter trenutne revolucionarnih spremembah okoli nas, ki jih velja izkoristiti. Tone Stanovnik, direktor podjetja Špica International, bo v svojem motivacijskem predavanju odgovoril na vprašanja:
   
  Kakšno taktiko je ubral pastir David, da je premagal velikana Goljata?
   
  Kako gledamo Špičaki na ključne in vse hitrejše spremembe okoli nas?  S katerimi orodji in orožji smo opremljeni? Kako smo pri tem uspešni?
   
  Zakaj visoko cenimo študente, ki se prebijejo skozi fakulteti za računalništvo in elektrotehniko? Zakaj se velja potruditi in prebiti v Špico?

Stopite v stik

01 568 08 00
info@spica.com