• Našpičena ekipa

 • SAP Špica certifikat

  SPIRIT: Špica je izvoznik leta 2017

  Objavljeno:
  10.11.2017

  Mednarodni izobraževalni program Vodenje izvoznega poslovanja – International Trade Management™ (ITM), ki poteka pod okriljem Javne agencije SPIRIT Slovenija je z včerajšnjo svečano podelitvijo diplom uspešno zaključila že deseta generacija slušateljev.

  Na dogodku je bil svečano razglašen tudi ITM izvoznik leta 2017, podjetje Špica International, d. o. o., ki je bil izbran med udeleženci prvih osmih generacij programa ITM.

  "Podjetje odlikujejo izvozna naravnanost, agilnost in nenehen razvoj novih produktov. Njihovi finančni, izvozni in razvojni kazalniki po objektivnih podatkih dokazujejo stabilno rast prihodkov od izvoza, krepitev tržnega položaja v mednarodnem okolju ter rast pozitivnih poslovnih rezultatov. Finančni kazalniki poslovanja podjetja jasno izražajo učinkovitost vodenja in odločanja. V podjetju nenehno povečujejo število zaposlenih. Ustvarjajo visoko dodano vrednost, ki se giblje skoraj 20% nad slovenskim povprečjem njihove panoge in 40% nad splošnim slovenskim povprečjem."

  Direktor Tone Stanovnik se je ob prevzemu nagrade spomnil začetkov podjetja in dejal, da se je sam najprej lotil učenja finančnega dela posla. Danes pa je prepričan, da so temelj podjetja ljudje.

  »Finance kažejo, kako ste se odrezali včeraj, zaposleni pa, kako se boste jutri.«

   

  Preberite več

Stopite v stik

01 568 08 00
info@spica.com