• Našpičena ekipa

 • Najboljše zadeve se dogajajo na robu

  Špica International d.o.o. je dobitnik subvencije za uspešno izpeljan nastop na individualnih sejemskih nastopih podjetij na mednarodnih sejmih v tujini - 2018

  Objavljeno:
  7.9.2018

  Špica International d.o.o., Ljubljana se je udeležila sejma IFSEC International 2018, ki je potekal od 19.6-21.6.2018 v Londonu. Glavni namen udeležbe je bil predstaviti novo rešitev za kontrolo pristopa – Door Cloud, pridobiti partnerje, zainteresirane za svetovanje in prodajo rešitve na izbranih trgih in pridobiti nove kupce na mednarodnih trgih.

  Za izvedbo projekta so bila odobrena sredstva v višini 6.943,06 EUR, v okviru Javnega razpisa »Sofinanciranje individualnih sejemskih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini - 2018«.

  Cilj, ki smo si ga zastavili je bil dosežen, in sicer na dogodku IFSEC 2018 smo pridobili kontaktne podatke od več kot 100 udeležencev, 30 pa se jih je prijavilo na Door Cloud webinar, ki smo ga organizirali kot »follow up« po dogodku. Omenjene udeležence smo po dogodku tudi poklicali in z nekaterimi sedaj vzpostavljamo »demo« testiranje rešitve.

   

  Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega socialnega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).

   

Stopite v stik

01 568 08 00
info@spica.com