• Našpičena ekipa

 • All Hours povezan z miniMAXom – Celovita kadrovska storitev v oblaku

  Objavljeno:
  28.1.2014
  Podjetji Špica International in SAOP sta združili moči ter povezali spletno storitev All Hours za registracijo delovnega časa ter miniMAX, spletni računovodski program, ter tako uporabnikom omogočili celovito ponudbo za upravljanje s kadri.
   
  V času predstavitvene akcije je uporabnikom ene storitve omogočena 30-dnevna brezplačna uporaba druge storitve.

  Povezava pa bo navdušila tudi uporabnike Si.mobilove Popolne pisarne
   
  Spletna storitev All Hours zagotavlja elektronsko evidenco prisotnosti zaposlenih. Vnos ur je enostaven preko spleta (brskalnik), registrirne naprave (kartica) ali pametnega telefona (Android). All Hours omogoča pregled nad trenutno prisotnostjo in odsotnostjo zaposlenih (malice, boleznine, službene poti …), potrjevanje dopustov ter različna poročila za spremljanje časa zaposlenih. 
   
  Zbrani podatke o mesečnih urah zaposlenih se sedaj lahko prenesejo v miniMAX in računovodja enostavno pripravi obračun plač.
   
  miniMAX omogoča vodenje celotnega poslovanja podjetja (računi in predračuni, potni nalogi v skladu z novo zakonodajo, vodenje zalog, povezavo s spletno trgovino …) v povezavi z računovodstvom, ki v istem programu dokumente poknjiži, obračunava plače in pripravlja vse potrebne druge obračune in poročila za državo. minimax prinaša v vsakem trenutku ažuren pregled nad poslovanjem, odprtimi postavkami, stanjem zalog, finančnimi podatki in celotno poslovno in knjigovodsko dokumentacijo. 
   
  All Hours in miniMAX sta prisotna tudi v Si.mobilovi Popolni pisarni, ki poslovnim uporabnikom omogoča, da na enem mestu izberejo storitve, ki jih potrebujejo za poslovanje. Prenos mesečnih podatkov o urah zaposlenih v računovodski program tako naročnikom Popolne pisarne zagotavlja celovito kadrovsko storitev. 
   
   

Stopite v stik

01 568 08 00
info@spica.com