• Našpičena ekipa

Certifikati in licence

Špica si stalno prizadeva za najvišja znanja in zmožnosti, saj le tako lahko svojim strankam nudimo najboljše.
Spodaj najdete nekaj najpomembnejših certifikatov in odličij.
 • SAP Spica integracija

  Certifikacija integracije SAP - Time&Space

  Špicina rešitev Time&Space za sodobno upravljanje z delovnim časom in kontrolo pristopa je od marca 2017 certificirano povezana s sistemom SAP.

  Več o integraciji
 • Oracle Silver Partner

  Večina Špicinih rešitev podpira tako MS kot Oracle podatkovne baze. Z Oraclom smo vzpostavili Silver Partner povezavi.

 • ISO 27001 in 9001

  Smo ponosni nosilci mednarodnega certifikata ISO 27001:2013, ki izkazuje urejenost oz. uvedbo ustreznih postopkov za varovanje informacij o poslovnih partnerjih in internih informacij.

  Že vrsto let pa imamo pridobljen in obnavljan certifikat ISO 9001, ki določa zahteve za sistem vodenja kakovosti in dokazovanje zmožnosti za dosledno zagotavljanje izdelkov in storitev skladno s postavljenimi zahtevami in izboljševanje zadovoljstva odjemalcev.

 • Zebra

  Špica je že več kot 25 let Zebrin partner z najvišjim statusom »Premier Solution Partner« ne le za Slovenijo, temveč za vse Špicine podružnice (Zagreb, Split, Beograd, Sarajevo, Skopje, Podgorica).

 • Zebra 2

  Stalno skrbimo za primerno izšolane serviserje za tiskalnike, kar je potrdila tudi Zebra, kot vodilni svetovni proizvajalec tiskalnikov nalepk. Za dosedanje delo na področju celovite oskrbe tiskalniških sistemov smo prejeli certifikat za popravljanje tiskalnikov (ang. Printer Repair Specialist).

 • Microsoft gold partner Spica

  Microsoft Gold Partner

  Špica je z Microsoftom tesno povezana, saj je večina internih platform prav Microsoftovih. Ker naše rešitve slonijo tudi na Microsoftovih bazah in ker se povezujemo z njihovimi ERP rešitvami, smo postali Microsoft Gold Partner.

Stopite v stik

01 568 08 00
info@spica.com