NE SPREGLEJTE  •  🚀 Vabljeni na brezplačni webinar "TOP 3 trendi v intralogistiki", 23.4.24 od 9.00 - 09.30 ure => REGISTRIRAJTE SE  
Choose languageLanguage
Novica

Zlata nit 2020: Špica pridobila priznanje najboljšega zaposlovalca med srednje velikimi podjetji

Zlata nit 2020: Špica pridobila priznanje najboljšega zaposlovalca med srednje velikimi podjetji
Špica International
Avtor
Špica International
 
2 minutno branje
Datum
29/03/2021

Špičakom nam je letos po 11 letih zaporednega nastopanja na Dnevnikovi akciji Zlata nit zasluženo uspel preboj na sam Zlati vrh.

Zasluge za uspeh gre iskati v močni pripadnosti in kulturi Špice, ki jo zaznamuje prepletanje medsebojnega spoštovanja in sodelovanja med zaposlenimi ter agilna usmerjenost v stalne poslovne in tehnološke izboljšave ter razvoj ključnega kapitala v Špici – nas, Špičakov.  

V Špici ne obstaja beseda »ne morem«, ni ga trga, ki bi se ga bali osvojiti, ali konkurenta, ki ga ne bi na pošten in pragmatičen način izzvali. Vsekakor pa so k uspehu veliko prispevale tudi stalne izboljšave, na katere so nas vrsto leto opozarjale pronicljive analize zagnane ekipe, ki skrbi za izvedbo Zlate niti, in nam pomagale iz leta v leto dvigovati našo HRM kondicijo.

"Zahvala velja seveda vsem Špičakom razpršenim po celotni Adriatic regiji in vsem podpornikom Špice, ter nenazadnje tudi vsem našim zvestim kupcem predvsem mnogim dekletom v kadrovskih oddelkih saj so one največkrat odločilne za izbor Špice s katero se nato vsi njihovi sodelavci zjutraj z veseljem našpičijo, ko pridejo na delo in še z večjim veseljem popoldne odšpičijo, ko se vračajo domov družinam", Tone Stanovnik, ustanovitelj in direktor Špica International.


Iskrene čestitke vsem zmagovalcem in ostalim sodelujočim ter zahvala organizatorjem za njihov trud in profesionalno izvedbo. 

Ostanimo Našpičeni!