NE SPREGLEJTE  •  🚀 Vabljeni na brezplačni webinar "TOP 3 trendi v intralogistiki", 23.4.24 od 9.00 - 09.30 ure => REGISTRIRAJTE SE  
Choose languageLanguage
Novica

Zlata nit 2020 - Špica med finalisti izbora

Zlata nit 2020 - Špica med finalisti izbora
Špica International
Avtor
Špica International
 
2 minutno branje
Datum
03/03/2021

Znanih je 21 najuglednejših in najuspešnejših v kategoriji malih, srednje velikih in velikih podjetij. Izbor najboljših zaposlovalcev, ki poteka pod okriljem projekta Zlata nit, poteka v Sloveniji že 14 leto zapored.


Zahvaljujoč Dnevnikovemu projektu Zlata nit je Slovenija prva država na svetu, ki sistematično meri kakovost odnosov na delovnem mestu, ki so pogosto ogledalo podjetja: zadovoljni zaposleni so pogosto namreč motor rasti.

Če so nekoč podjetja zmagovala zaradi moči vodje, danes zmagujejo zaradi moči organizacije. Dobri voditelji svojim zaposlenim v uporabo ponujajo moderne taktike in orodja za dvig produktivnosti in varnosti – pa naj bo to delo od doma, upravljanje z delovnim časom s pomočjo pametnega telefona ali pa odpiranje vrat s pomočjo pametnega telefona.

V Špici že 30 let vgrajujemo učinkovitost in agilnost vgrajujemo v poslovne procese številnih podjetij v Sloveniji in seveda v svoje. Številna orodja, ki smo jih razvili v Špicinem razvojnem centru našim strankam in nam omogočajo, da merimo količino opravljenega dela v enoti časi. Na ta način se trudimo izmeriti učinkovitost zaposlenih in tako povečati potencial podjetja za rast in optimalno upravljanje s človeškim potencialom.

Izbor Zlata nit 2020 prepoznava in promovira najboljše zaposlovalce na podlagi enostavnega, preverjenega in verodostojnega merjenja kakovosti odnosa med organizacijo in zaposlenimi.

V primeru, da Špico poznate ali z nami poslujete vas vabimo, da glasujete za nas in nam tako pomagate do laskavega naslova  najboljšega zaposlovalca med srednjevelikimi podjetji v Sloveniji v 2020.