NE SPREGLEJTE  •  🚀 Vabljeni na brezplačni webinar "TOP 3 trendi v intralogistiki", 23.4.24 od 9.00 - 09.30 ure => REGISTRIRAJTE SE  
Choose languageLanguage
Novica

Top 5 prebojev v olimpijskem letu,

Top 5 prebojev v olimpijskem letu,
Tagi: Spoznaj nas
Špica International
Avtor
Špica International
 
3 minutno branje
Datum
02/02/2022

ki jih brez vseh in vsakega od vas nikakor ne bi mogli doseči.


1. Olimpijska zlata medalja

Naš Benjamin Savšek – Beni je v olimpijskem letu 2021 osvojil še zadnjo neosvojeno trdnjavo, to je olimpijsko zlato. Ponosni smo, ker njegova borba na divjih vodah odlično odraža trenutni vihar, v katerem se je znašel cel svet in se ga ne da premagati samo z mišicami, pač pa je treba uporabiti obilico agilnosti in upornosti. S polno paro naprej v 2022!

Olimpijskega prvaka smo gostili v posebni epizodi Špicinega podcasta. Poslušajte >>

 undefined

 

2. Sodelovanje z Microsoftom in študija primera

MICROSOFT gosti našo Špico na svojih straneh kot role model za partnerje, ki želijo preiti na oblačni sistem poslovanja. Ta skupna študija primera, objavljena prejšnje leto, je hkrati rezultat našega 30-letnega uspešnega sodelovanja z Microsoftom, ki je doseglo vrhunec ravno v teh negotovih časih. Izkazalo se je namreč, da nas je naša skupna tradicija in vztrajnost v kombinaciji z agilnim inoviranjem pripeljala do zmagovalne kombinacije. Našim kupcem doma in po svetu smo omogočili hitro prilagoditev na nove razmere, kar smo zagotovili z novimi koncepti dela od doma, skrajšanim delovnim časom, varnim delom na distanco in nenazadnje novimi logističnimi potmi do kupcev.

undefined

3. Operna hiša v Budimpešti

B-CONSULTING – naš madžarski partner je že drugo leto zapored osvojil nagrado Partner of the year. V letu 2021 smo ta dolgoročni partnerski odnos kronali tudi s skupnim odmevnim projektom implementacije Time&Space sistema v budimpeštanski operni hiši. V letu 2022 pa že pripravljamo cloud ponudbo tudi za madžarski trg.

undefined


4. Špica prejela laskavi naziv "Najboljši zaposlovalec med srednje velikimi podjetji"

Najboljši zaposlovalec leta 2021  – zadovoljni zaposleni so prvi pogoj za vzpostavitev dolgoročnih odnosov z zadovoljnimi kupci, zato je bil naš 10-letni trud lansko leto poplačan s prestižno nagrado ZLATA NIT – Employer of the year. Tudi v prihodnje bo to naša glavna prioriteta in temeljni steber, na katerem bo baziral naš prihodnji uspeh.

 undefined

5. Nagrada za poseben inovacijski dosežek

Prejeta nagrada za poseben inovacijski dosežek na procesnem področju je potrditev, da smo s svojim disruptivnim inoviranjem pri prehodu na Cloud SaaS ponudbo na pravi poti. Tudi v letu 2022 lahko iz naših razvojnih laboratorijev pričakujete inovativne izdelke in storitve, ki segajo v samo špico svetovne ponudbe na našem področju.

undefined