NE SPREGLEJTE  •  🚀 Vabljeni na brezplačni webinar "Kako narediti oskrbovalno verigo ZELENO", 15.5.24 od 9.00 - 09.45 ure => REGISTRIRAJTE SE  
Choose languageLanguage
Novica

Špicine aplikacije sedaj na voljo tudi na Microsoftovi poslovni tržnici

Špicine aplikacije sedaj na voljo tudi na Microsoftovi poslovni tržnici
 
2 minutno branje
Datum
21/06/2022

Špica uspešno sodeluje z Microsoftom že več kot 30 let. Let 2020 je Špica prejela naziv Microsoft Partner of the Year Award za izjemne tehnološke rešitve, zasnovane na najnovejših Microsoftovih tehnologijah. Sedaj pa so Špicine aplikacije za upravljanje s časom in prostorom na voljo tudi v Microsoftovi tržnici poslovnih aplikacij.

Microsoft AppSource je tržnica poslovnih aplikacij, katere namen je, da se Microsoft, njegovi partnerji ter stranke lahko povežejo okoli izbranih vrhunskih IT rešitev ter storitev. Tržnica je bila zasnovana v skladu s poslanstvom Microsofta, da pomaga vsaki organizaciji in osebi na planetu narediti več.

Tržnica ima že več kot 75 milijonov uporabnikov, ki iščejo optimalne aplikacije za njihove poslovne izzive. Z uporabo tržnice uporabniki veliko lažje najdejo prave aplikacije za njihove specifične poslovne potrebe. Med aplikacijami, ki so na voljo uporabnikom na Microsoft AppSource po vsem svetu sta tudi Špicini aplikaciji SPICA All Hours in Time & Space.

  • SPICA All Hours je rešitev za registracijo ter evidenco delovnega časa v oblaku in je na voljo po »SaaS« poslovnem modelu. Z All Hours lahko hitro in enostavno pospešite obračun plač, pregledno upravljate z odsotnostmi zaposlenih, izboljšate produktivnost in znižate stroške dela. Več o SPICA All Hours na MS AppSource si lahko ogledate tukaj.
  • Time&Space je celovit informacijski sistem, ki zagotavlja najvišjo raven integracije med upravljanjem delovne sile (Time) in kontrolo pristopa (Space). Sistem Time&Space odlikuje visoka stopnja nastavljivosti ter prilagodljivost potrebam zelo različnih podjetij in organizacij in je na voljo kot »on-prem« in hibridna vrsta namestitve. Več o Time & Space na MS AppSource si lahko ogledate tukaj.

Preverite, kako Špar Slovenija uporablja platformo Time & Space od samega začetka do 10.000 zaposlenih ter zakaj ste Prigo in Optika Clarus izbrala rešitev v oblaku SPICA All Hours.

Do 30.7.2022 poteka tudi posebna akcija, v kateri lahko za nakup SPICA All Hours preko tržnice Microsoft AppSource prejmete 50 % popust na mesečno naročnino. Postopek za oddajo naročila na storitev poteka kar preko Microsoftove tržnice, kar vam lahko olajša postopek, še posebno če ste že obstoječa Microsoftova poslovna stranka.