NE SPREGLEJTE  •  🚀 Vabljeni na brezplačni webinar "TOP 3 trendi v intralogistiki", 23.4.24 od 9.00 - 09.30 ure => REGISTRIRAJTE SE  
Choose languageLanguage
Novica

Špica se je prebila med TOP50 na svetu

Špica se je prebila med TOP50 na svetu
Špica International
Avtor
Špica International
 
2 minutno branje
Datum
02/03/2021

Špica International se je na področju kontrole pristopa prebila med najuspešnejše igralce sveta: ASMAG TOP50


Tako smo zaokrožili izredno uspešno leto prebojev, saj smo se poleg Microsoftove nagrade Partner of the Year Award že drugo leto zapored uvrstili tudi v GARTNERjev WorkForce Market Guide.

Uvrstitev na lestvico ASMAG50 potrjuje našo neomajno zavezanost inoviranju, tudi na področju tehničnega varovanja, konkretno na področju kontrole pristopa.

undefined 
V zadnjem obdobju se tukaj odvijajo hitre tehnološke spremembe, kljub bolj tradicionalni naravnanosti tega tržnega segmenta. Mobilni telefon kot identifikacjsko sredstvo vse bolj v praksi izpodriva plastično kartico. Najbolj inovativni podudniki, kot je Špica, pa že ponujajo rešitve, zasnovane na smart ročnih urah in v razvojnih laboratorijih testirajo tudi smart prstane.

Velik del informacijske infrastrukcture SW&HW se seli v oblak in le končni miniaturni smart element se dotika vrat in omogočao senzoriko ter on/off aktivacijo na vratih. Špica ZONE HW infrastruktura se je temu novemu konceptu že v zasnovi prilagodila in to so opazili tudi naši medijski in tehnološki in partnerji terin nas nagradili z zgoraj omenjenimi nagradami  

Pri tako velikih tehnoloških spremembah se seveda revolucionarno spreminja tudi poslovni model tako distribucije, kot prodaje, implementacije in vzdrževanja. Veseli bomo, če nas kontaktirate in skupaj z vami poiščemo najbolj primerennajprimernejši način sodelovanja v zanimivi prihodnosti, ki se nam približuje.