NE SPREGLEJTE  •  🚀 Vabljeni na brezplačni webinar "Kako narediti oskrbovalno verigo ZELENO", 15.5.24 od 9.00 - 09.45 ure => REGISTRIRAJTE SE  
Choose languageLanguage
Novica

Špica na Gartnerjevem seznamu vodilnih tehnoloških WFM podjetij

Špica na Gartnerjevem seznamu vodilnih tehnoloških WFM podjetij
 
3 minutno branje
Datum
19/09/2019

Špico je Gartner uvrstil na seznam reprezentativnih dobaviteljev za rešitve s področja upravljanja s človeškimi viri (WFM).

Gartner, vodilni svetovni ponudnik raziskav in svetovanja na področju informacijskih tehnologij, je v poročilu Market Guide for Workforce Management Applications, August 2019, uvrstil Špico na seznam reprezentativnih dobaviteljev.

The Market Guide Report (zahtevana registracija) ugotavlja, da »naslednja generacija aplikacij za kadrovski management že dozoreva, vendar ostaja velik razkorak med rešitvami v smislu zrelosti, funkcionalnosti in ustreznosti, tako znotraj panog kakor tudi geografskih območij. Pričujoče poročilo vam bo pomagalo izbrati ustrezne dobavitelje.«

“Do leta 2025, bo 75% velikih podjetij investiralo v rešitve za kadrovski management, ki nudijo kvalitetno uporabniško izkušnjo in podporo pobudam povezanim z digitalnim delovnim okoljem,” ugotavlja Gartner v omenjenem poročilu.

Time&Space, Špicin modularni sistem za registracijo delovnega časa, spremljanje prisotnosti in kontrolo pristopa, ter Špicina družina rešitev v oblaku sta integrirana z mnogim uveljavljenimi rešitvami za obračun plač. Trideset let izkušenj na področju upravljanja z delovnim časom pomeni, da smo v Špici dobro seznanjeni s pristopi za dvig produktivnosti in učinkovitosti kadrovskega managementa. Izboljšanje uporabniške izkušnje, mobilnost in medsebojnega sodelovanja zaposlenih je že dolgo pomemben del naših razvojnih ciljev. Naraščajoča pomembnost uporabniške izkušnje, kreativnosti in inovativnosti pri doseganju večje učinkovitosti v podjetjih postavlja v ospredje določene značilnosti naših rešitev, ki so bile oblikovane z mislijo na mobilnost uporabnika.

Naš sistem v oblaku Time&Space 360 vsebuje naslednje module:

  • All Hours - registracija delovnega časa in spremljanje odsotnosti,
  • My Hours - upravljanje s časom na projektih
  • Door Cloud - kontrola pristopa.

Modul Dynamic Scheduling je najnovejši dodatek Špicinemu naboru rešitev za upravljanje z delovnim časom. 

Obiščite naša spletna mesta in izvedeli boste, kako vam lahko v Špici pomagamo ustvariti uspešno strategijo kadrovskega managementa v digitalnem delovnem okolju.

Gartner Market Guide for Workforce Management Applications, Sam Grinter, et al, 21 August 2019.

Gartner ne podpira nobenega dobavitelja, izdelka ali storitve, ki so omenjeni v raziskovalnih publikacijah, in ne svetuje uporabnikom, da izberejo le tiste proizvajalce z najvišjimi ocenami. Raziskovalne publikacije podjetja Gartner sestavljajo mnenja Gartnerjeve raziskovalne organizacije in jih ne smemo razumeti kot dejstva. Gartner zavrača vsa jamstva, izražena ali implicitna, v zvezi s to raziskavo, vključno z vsemi jamstvi glede tržne namembnosti ali primernosti za določen namen.