NE SPREGLEJTE  •  🚀 Vabljeni na brezplačni webinar "TOP 3 trendi v intralogistiki", 23.4.24 od 9.00 - 09.30 ure => REGISTRIRAJTE SE  
Choose languageLanguage
Novica

Nova spletna stran spica.si po vaši meri

Nova spletna stran spica.si po vaši meri
 
2 minutno branje
Datum
18/09/2019

Veseli smo, da smo v jesen zakorakali z novo spletno stranjo spica.si. Zavedamo se, da je na spletu poplava informacij o vseh področjih, a ravno v tej poplavi pogosto ne najdemo tistega, kar iščemo. Želimo, da na naši spletni strani vedno najdete informacije, ki jih iščete in zato smo spletno stran oblikovali skupaj z vami, uporabniki naše spletne strani in našimi strankami.

S pomočjo orodja za spletne raziskave smo tri mesece zbirali informacije o tem, kaj na naši spletni strani iščete, kaj pogrešate in kaj vam je všeč. Tako smo še podrobneje spoznali, kakšen je namen vašega obiska in kaj želite od nas. Na naše vabilo k sodelovanju se vas je odzvalo kar 196 in za vaše sodelovanje se vam iskreno zahvaljujemo. Verjamemo, da je zaradi vas nova spletna stran še bolj uporabna.

V Špici smo prepričani, da je življenje en sam sistem »daj-dam«. Zato smo v akcijo pridobivanja informacij o naši spletni strani na stran »dam« postavili Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, s katero kot donator redno sodelujemo že vrsto let. Za vsak odgovor smo Zvezi namenili določen znesek, ki ga bodo z veseljem porabili za aktivnosti otrok.

  "Že desetletja ustvarjamo programe za otroke in mladostnike Slovenije, s katerimi jim želimo omogočiti enake možnosti, doživetja in potrebne izkušnje za zdrav razvoj. Še posebno otrokom brez priložnosti. Pri tem pa smo iskreno hvaležni vsem za vso podporo in pomoč, ki jo prejmemo. In med podporniki je tudi podjetje Špica international. "   Anita Ogulin,  predsednica ZPM Moste-Polje,

Želimo vam prijetno brskanje po spletni strani.