NE SPREGLEJTE  •  🚀 Vabljeni na brezplačni predstavitveni dogodek ob slavnostni dobrodoščlici ZEBRI MC9400 na trg! => REGISTRIRAJTE S
Choose languageLanguage
Novica

INFOSEK 21: Kako bomo pristope v prostore kontrolirali v prihodnje

INFOSEK 21: Kako bomo pristope v prostore kontrolirali v prihodnje
Špica International
Avtor
Špica International
 
2 minutno branje
Datum
02/09/2021

Na INFOSEKU 2021  bomo 9.9.2021, ob 12:30, spregovorili o smeri razvoja kontrole pristopa v prihodnje in predstavili implementacijo kontrole pristopa v oblaku pri stranki Renault -  Nissan

Postkoronska normalnost prinaša nove zahteve, ki podpirajo brezstični pristop v stavbe in se nahajajo v oblaku. Moderna kontrola pristopa je osnovana na identifikaciji, ki ne potrebuje nobenega čitalca (readerless access), vrata pa se odpirajo neposredno iz mobilne aplikacije.

V predavanju »Kako bomo pristop v prostore kontrolirali v prihodnje« bomo predstavili rešitev Door Cloud, ki podpira različne oblike identifikacije in omogoča odpiranje vrat z mobilnim telefonom, ter poslušalce seznanili s potekom implementacije in koristmi, ki jih Door Cloud zagotavlja naši dolgoletni stranki – Nissan Renault.

Na predavanje, ki bo interaktivno in zanimivo, bomo povabili Andreja Gorenca, ki je vodja tehničnih rešitev pri Nissan Renault v Adriatic regiji. Iz prve roke bomo spoznali praktične izkušnje uporabe rešitve Door Cloud, predvsem, kako je potekala implementacija, ter izkušnje z uporabo v zadnjih letih, ko smo uporabo rešitve razširili še na druge države.

Vabljeni še na okroglo mizo, ki bo 9.9.201 ob 17:00 uri organizirana v okviru CIO FORUMA na INFOSEK 21. Gost okrogle mize  "Kako lahko CIO in ponudniki IT storitev še izboljšajo sodelovanje" bo tudi direktor Špice International, Tone Stanovnik.


Predavatelji:

Gašper Pintarič, Špica International

Luka Neels, Špica International

Andrej Gorenc, Renault Nissan Slovenija