NE SPREGLEJTE  •  🚀 Vabljeni na brezplačni webinar "TOP 3 trendi v intralogistiki", 23.4.24 od 9.00 - 09.30 ure => REGISTRIRAJTE SE  
Choose languageLanguage
Novica

S povezavo eHRM in Špicine evidence delovnega časa do učinkovitejšega upravljanja zaposlenih

S povezavo eHRM in Špicine evidence delovnega časa do učinkovitejšega upravljanja zaposlenih
Špica International
Avtor
Špica International
 
2 minutno branje
Datum
20/04/2021

Povezava s podjetjem Agitavit je omogočila, da lahko podjetja s pomočjo rešitve eHRM razvijajo svoje kadre z napredno kadrovsko evidenco, upravljajo z njihovo uspešnostjo, razvijajo organizacijsko kulturo s poudarkom na učinkovitosti in ob enem s pomočjo Špicine enotne rešitve registrirajo delovni čas, avtomatizirajo pripravo podatkov za obračun plač in upravljajo odsotnosti zaposlenih.

Naše rešitve so bile ustvarjene z lahkoto integracije v mislih. Z vzpostavljenim integracijskim vmesnikom lahko stranke hitro uredijo izmenjavo podatkov med omenjenima rešitvama, hkrati pa so informacije o zaposlenih v obeh sistemih vedno ažurne. Prav tako se z deljenjem ključnih podatkov zmanjša možnost napak in pospeši izvedbo posameznih kadrovskih procesov.

Beleženje podatkov o zaposlenih in delovnega časa sta osnovna podatka za merjenje prisotnosti in produktivnosti zaposlenega na delovnem mestu. Ažurni, realni in vsebinsko bogati podatki povečujejo delovno zavzetost in omogočajo celovit vpogled na zaposlenega, kar koristi tako zaposlenim kot vodstvu. 

Stranke, ki že uporabljajo eno od rešitev, lahko le to dopolnijo z drugo rešitvijo in s pomočjo vzpostavljenega integracijskega vmesnika nemudoma pričnejo koristiti funkcionalnosti obeh rešitev. Stranke, ki ne koristijo nobene od rešitev, se lahko odločijo za paket obeh rešitev ali pa za posamezno rešitev.

O rešitvi e HRM:

Rešitev eHRM že več kot 15 let podpira domača in tuja podjetja pri doseganju polnega potenciala zaposlenih ter graditvi ekipe za poslovne uspehe.

Na enem mestu združuje kadrovske procese, zaposlene in tehnologijo ter na tak način zagotavlja učinkovito podporo pri vodenju. Rešitev spremlja posameznike v organizaciji ter prek njihovega učinkovitega vodenja in razvoja podjetjem zagotavlja konkurenčno prednost na trgu. Na osnovi potreb lahko izbirate med moduli:

  • Kadrovska evidenca
  • Upravljanje z uspešnostjo
  • Nagrajevanje 
  • Izobraževanje
  • Kariera in nasledstva
  • Kadrovanje
  • Uvajanje
  • Kultura 

Več informacij o eHRM najdete TUKAJ

Želite izvedeti več? Pišite nam