Choose languageLanguage

Več kot 1.000.000 vsakodnevnih uporabnikov

S kontrolo pristopa določite, kdo sme kam in kdaj
Opis rešitve

S kontrolo pristopa določite, kdo sme kam in kdaj

Kontrola pristopa je ključna funkcionalnost vsakega sistema Time&Space. Vključuje podatke o uporabnikih, karticah, dostopnih točkah in pravicah pristopa. Predstavlja aplikacijsko ogrodje za vpeljavo naprednejših programskih modulov, kot so upravljanje obiskovalcev, integracija video nadzornih sistemov in alarmov ter beleženje delovnega časa. 
Kontrola pristopa na mobilniku
Mobilnost

Kontrola pristopa na mobilniku

Rešitev za mobilni pristop vam omogoča, da za vstop v poslovne prostore uporabljate svoj mobilni telefon. Tak način avtentikacije bistveno izboljša in poenostavi pristop ter hkrati zagotovi enako ali celo višjo raven varnosti, kot jo nudijo identifikacijske kartice.
Door Cloud - najpametnejši sistem za kontrolo pristopa v oblaku
Door Cloud je inovativna rešitev na področju kontrole pristopa v oblaku, s katero vrata odpirate kar z mobilnim telefonom. V aplikaciji Door Cloud izberete vrata, ki jih želite odpreti, aplikacija pa vašo zahtevo sporoči krmilniku, ki odklene ključavnico – seveda le, če imate za to ustrezne pravice.
Mobilni pristop z aplikacijo HID
HID Mobile Access je mobilna aplikacija, integrirana s sistemom Time&Space. Vstop v zgradbo vam omogoči z nežnim zasukom telefona v vaši roki. Fizično varnost si zagotovite s pomočjo unikatnega gesla, ki ga vnesete v telefon, na bojazen glede ponarejenih kartic pa lahko kar pozabite. 

Zakaj je Špica odlična izbira?

30 +
let uspešnega poslovanja
30 +
držav, kjer uporabljajo Time&Space
3.000 +
implementacij Time&Space
1.000.000
zadovoljnih uporabnikov
Time&Space omogoča napredne integracije
Tehnologija

Time&Space omogoča napredne integracije

Time&Space vključuje pakete za razvoj programske opreme ter programske vmesnike, kar omogoča maksimalno raven integracije, tako za kontrolo pristopa (SpaceAPI) kot za registracijo delovnega časa (TimeAPI).
Videonadzor
Zaradi hitrega tehnološkega razvoja je integracija med kontrolo pristopa in video nadzornimi sistemi še posebej aktualna. Time&Space podpira integracijo z vodilnim sistemom za video nadzor - XProtect.
Elektronske ključavnice
Elektronske ključavnice Aperio® zagotavljajo visoko raven fizične varnosti. Omogočajo hitro spreminjanje dostopnih pravic, zato so zlasti primerne za okolja, kjer se pravice dostopa v posamezne prostore pogosto spreminjajo.
Oprema

Z ustrezno tehnologijo boste obvladovali številne pristope

Največji izziv pri kontroli pristopa je obvladljivost. Pogosto se zgodi, da po določenem času upravljanje sistema zaradi zapletenosti pristopnih pravil in številnih izjem postane velik izziv. V tovrstnih situacijah je pravi odgovor ustrezna tehnologija.

Družina krmilnikov Zone Access


Družina krmilnikov Zone Access

Inteligentni krmilniki Zone Access so popolnoma prilagojeni programski opremi Time&Space in predstavljajo ugodno rešitev kontrole pristopa v vseh situacijah, ne glede na število in razporeditev vrat v sistemu.

Preberite brošuro
Ključavnice Assa Abloy Aperio

Ključavnice Assa Abloy Aperio

Time&Space nudi dva načina integracije z brezžičnimi ključavnicami Aperio: integracija preko kontrolorjev Zone Wing, ki deluje tudi brez povezave, ter integracija preko IP razdelilnika Aperio, ki deluje le s povezavo.

Preberite brošuro
Mobilni dostop HID

Mobilni dostop HID

Aplikacija HID Mobile Access je integrirana s sistemom Time&Space. Vstop v zgradbo vam omogoči z nežnim zasukom telefona v vaši roki. Fizično varnost si zagotovite s pomočjo unikatnega gesla, ki ga vnesete v telefon.

Preberite brošuro
Študije primerov

Time&Space pri naših strankah

Uspešno zaključeni projekti in zadovoljne stranke dokazujejo, da so naše rešitve usmerjene v izpolnjevanje vaših zahtev po vedno boljšem poslovanju.

S kontrolo pristopa do varne in agilne kritične infrastrukture čez vikend.

Luka Koper je v skladu z Zakonom o kritični infrastrukturi (ZKI) posebej urejeno in varovano območje. Ključna zahteva ob implementaciji je bilo neprekinjeno delovanje kontrole pristopa, še posebno v skladiščih občutljivega tovora in drugih varovanih območjih pristanišča. Zato je bilo potrebno prehod med starim in novim sistemom opraviti v čim krajšem možnem času. Špicina izvedbena ekipa je uspela prehod narediti čez vikend.

Time&Space so izbrali zaradi vrhunske arhitekture in odprtih možnosti glede integracije z najrazličnejšimi sistemi.

V Nomagu so iskali napredno rešitev za registracijo delovnega časa, ki bo obvladovala raznolikost delovnega časa glede na različna delovna mesta in bo zmožna tesne integracije z večjimi obstoječimi zalednimi sistemi in poslovnimi aplikacijami.

Mesečno pri upravljanju delovnega časa zaposlenih prihranijo 40 ur.

Zaposleni v VDC Tončke Hočevar imajo skoraj unikatne urnike, veliko je posebnosti pa tudi podaljšanega dela in nadur. Sistem mora vse to upoštevati, saj je področje beleženja in planiranja delovnega časa res kompleksno.

Kaj lahko v Špici storimo za vas?

Vsaka stranka ima svoje želje in zahteve. Skupaj lahko poiščemo pravo rešitev, s katero boste dosegli svoje cilje - in ne presegli finančnih okvirjev