NE SPREGLEJTE  •  🚀 Vabljeni na brezplačni webinar "TOP 3 trendi v intralogistiki", 23.4.24 od 9.00 - 09.30 ure => REGISTRIRAJTE SE  
Choose languageLanguage
Blog

Vodenje skladišča v koraku s časom

Vodenje skladišča v koraku s časom

Predstavljajte si skladišča prihodnosti, v katerih za odčitavanje črtnih kod ne bomo več rabili terminalov, ampak bomo zgolj usmerili svoj pogled. V videu si iz prve roke, z vidika operaterja, oglejte, kako učinkoviti bodo zaposleni v praksi.

Opazimo lahko, da se tehnologije v sistemih za skladiščno poslovanje pospešeno razvijajo in optimizirajo. Dobro vzpostavljeni WMS sistemi in inovativne tehnologije (nedavno smo govorili o glasovnem vodenju skladišč) pridobivajo na pomenu na vseh frontah – pri hitrosti, agilnosti, učinkovitosti, zmanjševanju števila napak, obvladovanju zalog, zadovoljstvu strank ter omogočanju boljšega zdravja zaposlenim.

Papirno vodenje skladišč, ravno zaradi mnogih prednosti WMS sistema, na strani vseh sodelujočih v procesu oskrbne verige, praktično izumira. Digitalizacija, ki vstopa na vsa področja vsakdanjega življenja, nujno vstopa tudi v vsako skladišče, ki bo danes in v prihodnje ostalo konkurenčno na trgu ter delovalo z visokim izkoristkom.

Kakšen WMS sistem uporabljate v vašem skladišču?

V blogu preverite, ali katere izmed pozitivnih učinkov opažate pri vašem WMS sistemu.

Naše stranke največkrat poročajo, da so pridobile:

1. Natančne informacije, komu so kaj poslali, kdaj in kdo – pridobljene z enim klikom kadarkoli.

2. Na 99,98 % povišana notranja natančnost dela v skladišču.

3. 20 – 30 % dvig produktivnosti pri prehodu iz dela na papirju na delo z uporabo WMS.

Natančne informacije o zalogah po lokacijah in drugih kriterijih (datumi, serijske številke, …).

Optimalna izkoriščenost prostora zaradi možnosti kaotičnega načina uskladiščevanja, tudi za 30%.

Poročila o blagu (kje je v skladišču, komu je bilo poslano,…), o aktivnostih (statusi nalogov za izdajo, prejem…) in o ekipi (produktivnost –kaj je bilo narejeno, kdaj je bilo narejeno, po katerih nalogih …).

V kolikor bi si želeli, da pregledamo in ovrednotimo delovanje vašega skladišča ter vam predlagamo kakšno dobrodošlo spremembo, smo z veseljem na voljo za pomoč.