NE SPREGLEJTE  •  🚀 Vabljeni na brezplačni webinar "TOP 3 trendi v intralogistiki", 23.4.24 od 9.00 - 09.30 ure => REGISTRIRAJTE SE  
Choose languageLanguage
Blog

Informacije so tam, kjer jih potrebujete – v dlani

Zebra L10AX
 
5 minutno branje
Datum
11/01/2022

Uporaba pravega orodja je že pol opravljene naloge. Posebej, če gre za pametno tablico, s katero imajo vodje in delavci vse informacije dobesedno na dlani.


Zaposleni pri svojem delu potrebujejo predvsem kakovostne in ažurne podatke, ne glede na to, ali delajo v proizvodnji ali (obiskujejo stranke) na terenu. Spoznajte moč mobilnih podatkov v rokah zaposlenih in doživite novo dimenzijo produktivnosti. Opolnomočite svoje zaposlene s trpežnimi tablicami Zebra, ki poslovne aplikacije in podatke preslikajo v dlani delavcev v skladišču, proizvodnji ali na terenu, kot tudi vodij in nadzornikov. Robustna zasnova tablic kljubuje tako mrazu kot vročini, tudi dežju in snegu, številne različne izvedbe pa olajšajo njihovo uporabo – nenazadnje jih lahko ergonomsko namestite tudi v viličarje ali tovornjake. 

Zebra je z novo generacijo trpežnih in zmogljivih tablic izdelala mobilna orodja, ki bodo pomagala dvigniti produktivnost vodij in zaposlenih v vseh panogah gospodarstva. Odlično se namreč odrežejo tako v proizvodnji kot skladišču kot tudi pri delu na terenu. Celo inšpektorji in redarji prisegajo nanje. 

Spoznajte Zebra L10ax

Zebra je z novo generacijo tablic, ki sodijo v družino L10, zasnovala digitalna orodja, ki se zlepa ne ustrašijo nobene naloge. Zakaj so te tablice tako posebne? Predvsem zato, ker vrhunskemu zaslonu z veliko delovno površino (diagonale 26 cm) dodajo še vse tisto, kar sicer tablicam manjka. Predvsem robustno ohišje, ki zaslon in notranjost tablice ščiti pred padci in udarci kot tudi visokimi ali nizkimi temperaturami in vodo, praktičnost – na voljo so z ročajem ali različnimi nosilci za namestitev skorajda po želji – in vrhunske zmogljivosti. Ker tablice Zebra L10 uporabljajo zmogljive procesorje Intel Core in operacijski sistem Windows, lahko na njih brez zadrege poganjate zahtevne poslovne aplikacije ali pa jih povežete v omrežje podjetja ali z oblačnimi storitvami, ki jih zaposleni uporabljajo pri svojem delu. 

undefined

5 razlogov, zakaj izbrati trpežno Windows tablico

Menite, da še niste videli tablice, ki bi bila kos vašemu poslovnemu, proizvodnemu ali skladiščnemu okolju? Prepričani smo, da v rokah še niste držali tablic Zebra L10. To so njihovi največji aduti. 

Za vse potrebe

Tri različice tablic ustrezajo potrebam različnih vrst delovnih mest in delavcev – podjetju pa omogočajo standardizacijo na eni platformi pri čemer vsakemu delavcu zagotovi napravo, ki najbolje ustreza njegovemu delu. Kjer štejeta predvsem velikost in teža pomembna, izberite model Xslate, ki še najbolj spominja na tradicionalno tablico. Model XPad ima vgrajen tog ročaj za enostavno prenašanje, skupaj z vgrajenim skenerjem črtne kode. Dodajte robustno tipkovnico in pas KickStrap ter XSlate spremenite v XBook za lažje vnašanje podatkov.  

Vedno povezani

Podpora za mobilna omrežja 5G/4G zaposlenim omogoča dostop do sistemov, aplikacij in podatkov od koderkoli. Tablica Zebra L10ax je edina naprava v svojem razredu, ki premore podporo za najnovejša brezžična omrežja Wi-Fi 6E, vključno z novim frekvenčnim spektrom 6 GHz za še hitrejše brezžične hitrosti, večjo zmogljivost omrežja in manjše zakasnitve. Wi-Fi 6E in 5G utirata pot novim tehnologijam, kot sta robotika in razširjena resničnost – in z operacijskim sistemom Windows ste na prihodnost pripravljeni. Za piko na i tablice Zebra L10 premorejo kar pet vgrajenih anten, zato je povezljivost zagotovljena tudi v premikajočem se vozilu ali na področjih, kjer druge naprave že ostanejo brez signala.  

Uporabne kjerkoli

Robustna zasnova tablic Zebra L10 je zasnovana za najtežja okolja. Vodoodporne, odporne na prah in padce, uporabne pri nizkih temperaturah in v vročini, v viličarjih in tovornjakih. Ohišje iz magnezijeve zlitine je trdnejše od jekla in lažje od aluminija! Kapacitivni zaslon na dotik deluje s prsti, rokavicami, tudi v dežju in snegu. Ultra svetel zaslon je dobro viden tako v zaprtih prostorih kot ob močni sončni svetlobi in zagotavlja, da lahko zaposleni vedno vidijo podatke, ki jih potrebujejo za delo.  

Dodatki za (še) višjo produktivnost

Ustvarite popolno rešitev za svoje okolje s široko paleto dodatkov. Možnosti za nošenje vključujejo zgornji ročaj, torbico in naramnico. Dodajte robustno osvetljeno tipkovnico. Izberite digitalno pisalo. Dodatna baterija zagotavlja do 25 ur delovanja. V ponudbi so tudi delovne postaje za industrijska, avtomobilska in pisarniška okolja. 

Dvig sodelovanja na višjo raven

Z operacijskim sistemom Windows na tablicah Zebra L10ax/L10 dobite vrhunsko varnostno zaščito, upravljanje in združljivost okolja Windows. Na voljo so vam tudi številna ekskluzivna programska orodja Zebra. Z Zebra Workforce Connect lahko preprosto izboljšate sodelovanje med zaposlenimi, 123Scan vam olajša preobrazbo tablice v skener in zajem podatkov v vaše druge aplikacije. 

Še vedno niste prepričani, ali bodo tablice Zebra L10ax kos vašim izzivom? Ne prodajamo mačka v žaklju, prepričajte se na lastne oči.

Pišite nam za več informacij in ponudbo Zebra tablic