Ne spreglejte  •  Vabljeni na brezplačni webinar "Z enim klikom do evidenc o delovnem času", ki ga organiziramo v četrtek, 28.09.2023, od 09:00 - 10:00 ure. AGENDA in REGISTRACIJA  
Choose languageLanguage
Podcast

Podcast #4: Kako motivirajo zaposlene v Kingsboxu in zakaj jim je uspelo v tujini

Podcast #4: Kako motivirajo zaposlene v Kingsboxu in zakaj jim je uspelo v tujini
Datum
27/11/2020

Z Živo Cotič Bizjak iz Kingsbox smo se pogovarjali o motivaciji zaposlenih, razvoju organizacijske kulture in osvajanju tujih trgov in urejanju poslovanja, katerega del je tudi evidenca delovnega časa.

Živa Cotič Bizjak skrbi za razvoj kadrov v podjetju Kingsbox, ki izdeluje in prodaja športno opremo za funkcionalno vadbo – za profesionalne telovadnice in zasebno uporabo. Podjetje sta pred petimi leti ustanovila Luka Železnik in Dejan Kobal. Danes je v njihovi ponudi že več kot 540 izdelkov, Kingsbox pa je eden največjih ponudnikov v Italiji, Nemčiji, Avstriji, Sloveniji, na Hrvaškem, v Turčiji, Združenih arabskih emiratih in v Kuvajtu. Skupno so prisotni na 23 trgih. Začeli so v domači garaži, danes se veselijo skorajšnje gradnje svoje poslovne stavbe. Uspeli so z lastnim kapitalom in predvsem trdim delom brez zunanjih finančnih spodbud.