Reference s področja registracije delovnega časa

Skozi sodelovanje z našimi strankami smo pridobili zavidljivo število referenc na področju upravljanja z delovnim časom. Spodaj jih nekaj podrobno opisujemo, za celotno referenčno listo in več informacij pa se obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali.

 • Spar

  Spar

  V družbi Spar Slovenija so z rešitvijo za registracijo delovnega časa Time&Space izvedli avtomatizacijo beleženja in obračuna delovnega časa za več kot 3.600 zaposlenih. V Sparu so Špici zaupali tudi kontrolo pristopa v skladiščih, upravni stavbi ter v trgovinah Interspar.

  Prenesite študijo primera
 • Banka Celje

  Banka Celje

  V Banki Celje z uporabo rešitve Time&Space ter stalnimi vlaganji v nadzor pristopa zmanjšujejo operativna tveganja skladno z zahtevami Banke Slovenije in priporočili Basel II.

  Prenesite študijo primera
 • Intereuropa

  Intereuropa

  Time&space je Intereuropi zagotovil popolnoma integriran sistem za kontrolo pristopa in evidenco delovnega časa ter občutno znižal stroške poslovanja.

  Prenesite študijo primera
 • Fakulteta za logistiko Celje

  Skozi vrata fakultete za logistiko v Celju vsak dan vstopi med 50 in 70 zaposlenih in zunanjih sodelavcev. Pred uvedbo kontrole pristopa Time&Space so evidenco prihodov in odhodov vodili ročno, z vpisi na recepciji. Zaradi papirne evidence je prihajalo do nedoslednosti, kot so nezabeleženi prihodi in odhodi ter napake pri vpisih.

  Prenesite študijo primera
 • Luka Koper

  Luka Koper je pred kratkim zamenjala svoj obstoječi sistem za kontrolo pristopa s Špicinim sistemom Time & Space. Tranzicija je bila uspešno zaključena tekom enega vikenda.

  Prenesite študijo primera

Kontaktna oseba

MATJAŽ ZUPAN
041 787 714
matjaz.zupan@spica.com
Kontakt

Sodelujemo z: