• Elektronske ključavnice VingCard

  Assa Abloy Hospitality logotip

  Assa Abloy Hospitality (prej VingCard Elsafe) je vodilni globalni proizvajalec elektronskih varnostnih sistemov. VingCard oziroma Assa Abloy Hospitality rešitve že od leta 1979 zagotavljajo popoln nadzor in fleksibilnost.

  VingCard ključavnice ustrezajo najvišjim varnostnim standardom, so oblikovane in izdelane posebej za hotelska okolja. Sistem nudi tudi uvedbo "univerzalne" kartice, ki jo gostje in zaposleni uporabljajo na vseh točkah identifikacije na hotelskem območju.

 • VingCard Signature RFID

  Elektronska ključavnica Signature RFID deluje preko tehnologije RFID, kar ji omogoča brezstično identifikacijo. Gostom nudi višji nivo udobja, saj morajo kartico ali telefon le prisloniti ob čitalec in že lahko vstopijo v sobo.

  RFID je trenutno najbolj razširjena tehnologija na področju elektronskih ključavnic, ki nudi visok varnostni standard, saj je kartice, za razliko od magnetnih, nemogoče kopirati.

  Kontaktirajte nas
 • VingCard Allure

  Allure je inovativen elektronski sistem zaklepanja, ki ga odlikujejo edinstvene rešitve, interaktivna zasnova in številne možnosti zaklepanja.  Gre za prefinjen, sodoben in intuitiven koncept, ki zagotavlja vrhunsko zanesljivost in funkcionalnost.

  Kontaktirajte nas
 • VingCard Essence

  Essence je revolucionarna elektronska ključavnica, pri kateri se vse ključne komponente vključno s čitalcem kartic nahajajo na notranji strani vrat.  Vidne so le kljuke in po želji dodan varnostni cilinder.

  Essence je minimalistično oblikovana ključavnica, ki zagotavlja optimalno varno zaklepanje hotelskih sob.

  Kontaktirajte nas
 • VingCard Classic RFID

  Elektronska ključavnica Classic RFID omogoča najlažji prehod iz klasične elektronske ključavnice z magnetno kartico na brezstično RFID (Radio Frequency Identification) tehnologijo.

  Kontaktirajte nas
 • VingCard e-cylinder

  VingCard e-cylinder je fleksibilna in kompaktna rešitev za večino vrat v okoljih, kjer konvencionalne elektronske ključavnice ne pridejo v poštev.  Je idealna sodobna zamenjava za tradicionalne mehanične cilindre. Zamenjava se opravi hitro, večji posegi niso potrebni.

  Kontaktirajte nas

Miro Brejc
041 379 696
miro.brejc@spica.com
Kontakt

Sodelujemo z: