• Hotelirstvo

  »Vpeljava sistema elektronskih ključavnic je prinesla večjo varnost. Velika prednost je tudi možnost pregleda odklepanj posamezne ključavnice.«

  Gregor Gregorin, vodja oddelka za informatiko Hotel Union

  Prenesite študijo primera

Reference v hotelski panogi

V Špici smo si v naši četrt stoletja dolgi zgodovini nabrali veliko izkušenj in referenc na področju hotelirstva. Spodaj predstavljamo projekte, na katere smo še posebej ponosni, za več informacij o naših instalacijah, pa se nam vsekakor oglasite.

 

 • HOTEL UNION

  V hotelu Union so se že pred desetimi leti posvetili kakovostnemu reševanju sodobnih varnostnih zahtev. Vpeljali so VingCard 3000 sistem elektronskih ključavnic. Z njim odpirajo vrata 500 hotelskih sob, saj so z elektronskimi ključavnicami opremljene tudi sobe, ki jih uporablja hotelsko osebje.

  Prenesite študijo primera
 • THERMANA

  V podjetju Thermana d.d. so z uvedbo brezžičnih kartičnih sistemov VingCard ter kontrole pristopa in evidence delovnega časa Time & Space izboljšali storitve za goste, izboljšali obvladovanje varnosti in poenostavili delovne postopke.

  Prenesite študijo primera
 • HOTEL MONS

  Sodobne tehnologije za nadzor pristopa v Hotelu Mons zagotavljajo visoko raven varnosti in zasebnosti ter nudijo kakovosten vir podatkov za upravljanje odnosov s strankami.

  Prenesite študijo primera
 • HIT hotela Perla in Park

  V hotelih družbe Hit v Novi Gorici so po zamenjavi starih ključavnic z novim in učinkovitim Vingcard sistemom sprostili problematične sobe in tako postali bolj rentabilni. Gostje so zadovoljni, saj je upravljanje s karticami enostavno, zanesljiv sistem zaklepanja pa jim daje občutek varnosti.

  Prenesite študijo primera

Kontakt

MIRO BREJC
041 379 696
miro.brejc@spica.com
Kontakt

Zaupajo nam: